Следва

Африкански сладкиш с банани

Дженифър Лорънс и Дарън Аронофски се разделиха

Младата актриса вече не е музата на именития режисьор.

Celebrities преди 6 години

Клюките отвъд Океана упорито носят, че 27-годишната Дженифър Лорънс и 48-годишният Дарън Аронофски са сложили край на отношенията си.

Последно актрисата и режисьорът бяха забелязани заедно по време на церемонията по връчването на наградите на губернаторите, която се проведе на 11-ти ноември. Близки до двойката обаче издават, че още тогава Дженифър и Дарън не са били заедно като двойка.



"Раздялата им беше спокойна и си останаха приятели. Отношенията им приключиха още в началото на октомври", издава запознат.

Дженифър Лорънс и Дарън Аронофски се срещнаха на снимачната площадка на филм, който той режисираше. Актрисата и възлюбеният й имаха близо едногодишна връзка, а слуховете дори твърдяха, че двамата са сгодени и ще вдигат сватба.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.