Следва

Editor's choice: Черният петък на Габриела

It shopping list: Winter is coming!

Студ на кутийки...

Shopping преди 6 години

Зимата не е концерт пожелание. Колкото и да не негодуваме и избягваме темата обаче тя е факт и всяка година по същото време ни достига. Макар и да носи в себе си спокойствие и белият сняг да превръща града в приказка, факторът със студа си остава.

Не само остава ами си е чиста инвазия на сетивата, крайниците и т.н. Искаме да не мърдаме от дивана, покрити с милион одеяла, чай в ръка и коледни чорапи, ама уви, не става. Алармата звъни сутрин точно в 7 и след час ни се налага да сме в офиса, независимо, че навън е -1000. И така цял сезон. Тайно си мечтаем да сме в Занзибар, секси барман да лее ягодово дайкири и загарът да е с цвят карамел, но нека бъдем реалисти, мислите не са превенция срещу студа, затова са необходими топли зимни дрехи и в частност пуловери и палта, в които да потънем в мига, в който си подадем носа през входната врата и леденият въздух наруши душевния ни мир.

Тази седмица сме ви подготвили the ultimate топли палта за предстоящия зимен апокалипсис. В началото на месеца ви показахме faux fur coats, които безспорно са мега шик, но и доста претенциозни, затова днес допълваме shopping list-a с находки от всякакъв вид. Keep calm and buy the coats в галерията горе>>>

More Shopping