Следва

Новата модна икона Тайлър Момсен

We love ... Fendi

Има хора, които определено оценяват модата по националност. Някой си падат по концептуалната мода на Белгия и...

All fashion преди 14 години

Има хора, които определено оценяват модата по националност.  Някой си падат по концептуалната мода на Белгия и Япония, други по консервативната елегантност на Франция, трети по артистичните новаторски решения на английската сцена, четвърти по комерсиалната и непретенциозна италианска мода. Има обаче един италиански лейбъл, който еднакво добре може да попадне във всички категории, и точно заради това ние го обичаме.



Харесваме и обожаваме Fendi заради елегантния, но непретенциозен дух, перфектната изработка, изчистената визия, лукса, който олицетворява и концептуалните решения на дизайнерите. И как иначе, когато по колекциите работят Мис Фенди и Карл Лагерфелд.

Тук гаранция за успех, освен имената, са и балонестите, но трапецовидни поли, дантелените детайли, изчистената визия, широкият колан тип препаска и цветовите решения в нежно клементиново.

Как да не обичаш Fendi тогава...!?
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.