Следва

Стефан Данаилов: Един мъж на 75!

Ирина in Wonderland: POLOвози се с мен!

Работещи, неуморни, талантливи, дръзки и изобретателни. Такива са днешните момичета и жени... абсолютни  "Girls On Fire".

All About Life преди 6 години

До толкова са вдъхновяващи, забавни и цветни, че ни предизвикват да тръгнем по горещите им шарени следи или по-конкретно по стъпките на ТРИ представителки на артистична София, с основния ни "partner in crime" новото Volkswagen Polo.

Верен и неуморен приятел на поколения дами, които не могат да мирясат и да си седят спокойно вкъщи. Днес Polo е изцяло променено и чака да бъде натоварено с идеи, Super Woman Power и куп задачи.

Втора в поредицата, след Андреа Попова, с която се POLOвозихме миналия четвъртък.... е Ирина, 23, от Мода в Национална Художествена Академия, с пъстро ежедневие, пъзел от изкуство, кройки, скици, срещи, препятствия, изправяния и падания  и още куп предизвикателства, които се крият в света на артиста! 

Ние без да се замислим се качваме с нея в "събирача на спомени" - Volkswagen Polo  и с вълнение  се потапяме в  артистична и неуморна София такава, каквато е за Ирина. 

Говорейки за себе си, момичето с карамелено-лешникови коси малко по малко вдига завесата на "личното и много нейното" - за никого не е изненада, че животът й е отражение на модата и модерното изкуството, на които е посветила не само времето, а и сърцето си.

Денят на Ирина започва със сутрешна доза силно кафе и мъфин, за да утоли нужната доза сладост. Като  студент по "Моден дизайн" в НХА и като всяка амбициозна млада дама следва стриктно стъпките, отредени й да извърви по пътя към успеха.



Бурното студентско ежедневие, колкото и клиширано да звучи, е най-големият източник на вдъхновение за смелите дизайни на бъдещия моделиер в лицето на Ирина. В творчеството й се откриват и голямата й любов към естетиката на Ralph Lauren и изкуството на Jackson Pollock. С ясното съзнание, че модата не изключва съсредоточеното учене и безспирното "изследване" на ДНК-то на всяка материя, която обработва, градската ни героиня постоянно е в движение и търсене на новости, които да й помагат.



Самият факт, че има огормен списък от задължения и почти постоянно се налага да жонглира с времето си, за да успее да се справи с всички задачи, предпоставя разговорът ни да тръгне в посока на бързите обороти, с които се движи и живота. Срещата и разговорът ни протичат в изключителна симбиоза, а преживяванията на Ирина са описани в „дневника й“, характерен с присъщия за нея привкус>>>



"Dear Diary,

Again and again, всяка сутрин съм в паникa.

Не се опитвам да оправдая навика си да закъснявам, но някак си съм го приела и ми допада. Бързо се стягам за "излизане" от вкъщи, защото съм привикнала към никога нестигащото време. Винаги закъснявам, но не се притеснявам и гледам да не всявам сама на себе си излишна паника... А и отлично знам, че всичко, от което се нуждая през деня е в компактния багажник. Затова имам своя план: колкото и да закъснявам, НИКОГА не забравям единствения аксесоар, от който имам нужда - стилният яркочервен новичък прекрасен Volkswagen Polo."



"Градското ми бижу не само привлича погледите и оставя хората със зяпнала уста, но и никога не ми е изневерило, въпреки забързаното ежедневие, в което го въвличам всекидневно. Бързата и мощна машинария осигурява дозата адреналин, от която има нужда темпераментната ми натура; кореспондира с нежната ми фигура и елегантно излъчване."



"Широкото и уютно вътрешно пространство на червения ми приятел напълно компенсира дисокомфорта на натоварения градски трафик, а интензитета на сутрешния ми график става незначителен, кача ли се зад волана. Притеснението, че забравям нещо в бързината, както вече казах, дори не съществува - багажикът на VW Polo се грижи за "целия ми свят" на мода и изкуство. Това бижу просто може много, знае много и ме обича."













"Животът тече както го харесвам - под съпровода на изкуството. Да, в тази сфера е малко трудно да създадеш стриктен график и да го следваш без притесненията, че нещо ще се обърка и ще настане пълен хаос. От известно време насам съм забравила какви са тези притеснения, аз, VW Polo и мъдростта на симбиозата заедно поддържаме това относително спокойствие."



Yours truly,

Irina
 

More All About Life