Ирина in Wonderland: POLOвози се с мен!

Ирина in Wonderland: POLOвози се с мен!

Работещи, неуморни, талантливи, дръзки и изобретателни. Такива са днешните момичета и жени... абсолютни  "Girls On Fire".

До толкова са вдъхновяващи, забавни и цветни, че ни предизвикват да тръгнем по горещите им шарени следи или по-конкретно по стъпките на ТРИ представителки на артистична София, с основния ни "partner in crime" новото Volkswagen Polo.

Верен и неуморен приятел на поколения дами, които не могат да мирясат и да си седят спокойно вкъщи. Днес Polo е изцяло променено и чака да бъде натоварено с идеи, Super Woman Power и куп задачи.

Втора в поредицата, след Андреа Попова, с която се POLOвозихме миналия четвъртък.... е Ирина, 23, от Мода в Национална Художествена Академия, с пъстро ежедневие, пъзел от изкуство, кройки, скици, срещи, препятствия, изправяния и падания  и още куп предизвикателства, които се крият в света на артиста! 

Ние без да се замислим се качваме с нея в "събирача на спомени" - Volkswagen Polo  и с вълнение  се потапяме в  артистична и неуморна София такава, каквато е за Ирина. 

Говорейки за себе си, момичето с карамелено-лешникови коси малко по малко вдига завесата на "личното и много нейното" - за никого не е изненада, че животът й е отражение на модата и модерното изкуството, на които е посветила не само времето, а и сърцето си.

Денят на Ирина започва със сутрешна доза силно кафе и мъфин, за да утоли нужната доза сладост. Като  студент по "Моден дизайн" в НХА и като всяка амбициозна млада дама следва стриктно стъпките, отредени й да извърви по пътя към успеха.Бурното студентско ежедневие, колкото и клиширано да звучи, е най-големият източник на вдъхновение за смелите дизайни на бъдещия моделиер в лицето на Ирина.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.