Следва

Всички носят: Новата Balenciaga

Editor's choice: Черният петък на Габриела

Unleash the beast...

Shopping преди 6 години

Треската в нашата модна Редакция по повод Black Friday добива все по-големи мащаби, а днешният мини шопинг, съсредоточен около вечно изобилстващия ми wish list се разпределя основно в посока аксесоари. Тези красиви детайли са тема, която не спира да ме мъчи целогодишно, независимо от широкия и постоянно обновяващ се набор, настанил се в гардероба ми.

Уточнявам, че 99% от модния ми шопинг през годината се случва онлайн, затова и стартиралият тази вечер Black Friday на страниците на любимите Fashion Days е абсолютен приоритет за следващите няколко дни чак до 26.11. Нямам търпение, решена съм да си набавя всички дълго желани съкровища, които ме чакат в списъка с любими, а ето и кои са те:

Квадратната рамка на популярния wayfarer модел в кафяво е повече от чудесен комплимент към топлите тонове на зимния ми гардероб. Хубавите слънчеви очила като цяло са ми слабост, затова няма какво да го мисля. Тези Gucci трябва да са мои!

Акцент от първа необходимост и то в разкошна мека кожа. Унисекс моделът на Levi's допълва всяка една от визиите ми елегантно и без да се натрапва, а сребристата тока е сякаш правена за преобладаващите ми металик аксесоари този сезон.

Удобната мека кожена раница е дългоочаквана покупка, която най-после ще направя. В непретенциозен силует и минималистичен дизайн, спонтанните пътувания през уикендите ще станат по-лесни за организация с помощта на тази красавица от Clarks.

А вие, какво избрахте от Fashion Days?!?!


Изборите пък на Цвети и Диана можете да откриете ТУК и ТУК!

More Shopping