Следва

Много бременна и много стилна: Джесика Алба

Джулия Стайлс стана мама!

Актрисата се радва на първороден наследник.

Celebrities преди 6 години

Джулия Стайлс и съпругът й Пресън Джей Кук станаха родители за първи път. Двойката се е сдобила с момченце още преди месец, но избра да съобщи щастливата новина чак сега.

Явно актрисата и половинката й държат личният им живот да е в пълна тайна, тъй като в началото на септември, като абсолютна изненада за всички, двойката вдигна тайна плажна сватба.

"Стръмър Нюкомб Кук се роди на 20-ти октомври. Благодаря на всички, особено на прекрасния лекарски екип, за появата на тази радост в живота ни. Здравей, Свят!", написа Джулия в социалната мрежа, като публикува умилителен кадър на бебешката ръчичка на сина си.

Джулия Стайлс и Престън Джей Кук се сгодиха през декември 2015 година. За бременността на актрисата стана ясно през юни тази година, когато тя изненада всички с голямото си коремче по време на радио интервю.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.