Следва

Майли Сайръс е бременна?

Майстор ДЖЕПЕТО ГОСТУВА В LIDL

От 27 ноември веригата пуска в продажба серия играчки от естествена дървесина за децата

All About Life преди 6 години

23 ноември 2017 г., София. В навечерието на коледните празници, от 27 ноември, Lidl ще изненада най-малките със специална колекция играчки от естествена дървесина. Дървена къща, пълна с мини мебели и задружно мини семейство, дървено влакче, магистрала или железопътен прелез с автомост ще пренесат децата в света на майстор Джепето и ще предизвикат не само тяхното въображение, но и това на родителите им.

В продължение на редицата инициативи, с които Лидл България фокусира усилията си върху грижата за децата и тяхното пълноценно израстване, веригата затвърждава дългосрочния си ангажимент в тази посока и с подбора на продукти. С колекцията дървени играчки децата научават нови неща, а знанието се превръща в приятно и лесно приключение.

Предизвикателство за малките кулинари ще е дървената кухня, в която ще могат да приготвят закуска, сандвичи, торта или пица, а любознателните бъдещи инженери ще открият тайните на механиката с помощта на атрактивни дървени играчки и конструктори.

Освен забавна, новата серия дървени играчки учи децата и на любов към природата. Те са произведени от естествена дървесина, с изключителна грижа за гората. Всичките продукти в серията са сертифицирани с FSC сертификат за отговорно горско стопанство. А за спокойствието на родителите играчките са проверени от TÜV Rheinland и са сертифицирани за сигурност и безопасност при употреба от малки деца.
Повече информация потребителите могат да намерят на lidl.bg.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в над 25 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 86 магазина в 45 града и над 2 300 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. Лидл България е носител на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-добро съотношение цена-качество на продукти със собствена марка и 7 отличия QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на продукти със собствена марка в България.

More All About Life