Следва

"Порцелановата нимфа"

Последни билети за 2CELLOS!

Остават по-малко от 500 билета за дългоочаквания концерт на виртуозните челисти в зала „Арена Армеец“ на 4-ти декември

Music преди 6 години

Остават по-малко от 500 билета за дългоочаквания концерт на 2CELLOS в зала „Арена Аремеец“. Най-успешното и динамично инструментално дуо на съвременната музикална сцена 2CELLOS пристигат у нас на 4 декември, за да представят най-новия си албум “SCORE”, който включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали като „Игра на тронове“, „Властелинът на пръстените“, „Гладиатор“, „Титаник“ и други. Освен филмова музика, ще чуем и най-големите хитове на виртуозните челисти.

Поради големия интерес към концерта, организаторите пуснаха допълнителни места, за да могат възможно най-много фенове на 2CELLOS да се срещнат с любимите си музиканти. Последните билети могат да бъдат закупени oт бензиностанции OMV, THE MALL, билетен център НДК, мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн на Eventim.bg.
2CELLOS ще пристигнат от Берлин, а България и Румъния ще са последните им концерти в Европа и за годината! От 16 януари 2018-та успешното дуо продължава световното си турне с концерти в САЩ. Всяко едно шоу, включено в турнето „SCORE”, се радва на сериозен интерес, а билетите за концертите са разпродадени.

Лука и Степан обещават незабравимо шоу в най-голямата зала у нас и нямат търпение да се срещнат с българската публика отново на 4 декември!

More Music