Следва

След Армения. Изложба на Гроника Кавафян

Бъдете PRO с новия смартфон Huawei Mate 10 Pro

От VIVACOM вече стартират предварителните онлайн заявки

Viva 4 U преди 6 години

Ценителите на стилните и иновативни смартфони вече могат да са сред първите притежатели на новия Huawei Mate 10 Pro. VIVACOM стартира предварителните онлайн поръчки, които ще продължат от днес до 30-и ноември. Така най-нетърпеливите почитатели на Huawei ще могат да получат телефона преди официалния му дебют в магазините на VIVACOM на 4 декември. Моделът ще може да бъде закупен и онлайн на www.vivacom.bg.

VIVACOM представя цели 10 причини за потребителите да се влюбят в Huawei Mate 10 Pro и да го поръчат още сега:


 

1. Kirin 970 - първият в света Kirin процесор с изкуствен интелект (AI), който превръща Huawei Mate 10 Pro в свръхбърз смартфон, поддържащ бърза LTE свързаност и скорост на сваляне на съдържание, ултрапроизводителен с цели 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Перфектно допълнение към най-бързата 4G мобилна мрежа в България за 2017 г. на VIVACOM.

2. Ефектен модерен дизайн с почти безрамков дизайн. Ергономично извитотo стъкло приляга плътно в дланта и се усеща също толкова добре, колкото и изглежда.

3. Безупречно качество на снимките – Huawei Mate 10 Pro притежава втората най-добра камера в света сред мобилните апарати според международната класация на сайта DxOMark, която оценява възможностите на камерата за запечатване на снимки и видео*.

4. Интелигентна двойна камера Leica за любители фотографи - Huawei Mate 10 Pro идентифицира в реално време 13 различни видове сцени и обекти и автоматично снима с оптималните настройки.

5. Батерия от 4000 mAh – създадена да издържа до 2 дни употреба, с интелигентно управление на разхода.


6. Преводач в реално време – потребителите могат незабавно да превеждат текст, глас, разговори и изображения на над цели 50 езика с изкуствения интелект на Huawei Mate 10 Pro.

7. Първият от бранда с IP67 сертификат за устойчивост на прах и вода и няма да се повреди, ако приемете обаждане под душа или се снимате под вода с дълбочина до 1.5 метра за не повече от 30 минути.

8. Интелигентен потребителски интерфейс - Huawei Mate 10 Pro идва с най-новия EMUI 8.0, захранван от Android 8.0 Oreo. Поддържа бизнс функцията PC mode за лесно свързване на смартфона към по-голям презентационен екран, а личните известия и обаждания се визуализират само на телефона.

9. Стилни цветове за всеки вкус - Huawei Mate 10 Pro може да бъде поръчан онлайн в тъмно сиво, а в магазините на телекома ще бъде наличен и в златно.

10. Перфектният подарък за Коледа - Huawei Mate 10 Pro ще сбъдне мечтата на всеки любител на технологиите. Зарадвайте близките си само за 49,90 лв./месец или 999,90 лв. в брой с план Smart U от VIVACOM.

More Viva 4 U