Следва

Три за щастие: Георги Петков за експериментите и тенденциите

Vichy: Vинаги тук, Vинаги до нас!

Touch me!

Face преди 6 години

Сутрин е, спи ни се, кисели сме, кафето изстива твърде бързо, пак се чудим какво да облечем, нямаме желание за нищо, ама никакво, и все пак се мотивираме, за да нанесем дневната порция грим.

Вечер е. Прибираме се изморени, изнервени, мечтаем за легло и възглавницa, но събираме сетни сили, за да махнем каквото е останало от сутрешния грим. Така ден след ден, година след година, един безкраен кръговрат.

Грижите за външния вид обаче не трябва да се ограничават дотук. Важно е да гарантираме допълнителна грижа на кожата, която третираме ежедневно с фон дьо тен, сенки, пудра и какво ли още не. Отношението ни при избора на грим, трябва да е същото като към поддържащите продукти. Нашето внимание в този момент е насочено към Vichy, и конкретно към един категоричен фаворит - дневния флуид  SLOW ÂGE. Причините ЗАЩО следват, а тайната е в съставките…

1.Растението Baicalin
Едно 50-те основни растения, които се използват в китайската мединицина. Благодарениe на своите иновации, лабораториите на Vichу изваждан на преден план забележителните му антиоксидантни свойства, доказвайки, че е по-мощен дори от референтните молекули на витамин С и витамин Е.

2. Bifidus
Той е сред добре познатите пробиотици. Ефектът му е благоприятен не само за чревната система, но и за кожата. Подсилва защитната бариера и я предпазва от вредните фактори на околната среда като намалява сухотата и чувствителността.

3. Термална минерализираща вода Vichy
В основата на почти всеки продукт на Vichy лежи термалната вода с уникално богато и балансирано минерално съдържание. Не един, а цели 15 научни теста доказват благоприятното й влияние върху кожата, като балансира, укрепва, регенерира, прави я по-силна и устойчива на агресивните външни фактори.

Пробвахме този уникален флуид и твърдим, че Vichy SLOW ÂGE е сред най-доброто, което можете да подарите на кожата си в навечерието на Коледа.



Всъщност, имаме изненада, искаме НИЕ да го подарим на един от вас. Да! Точно тук можете да участвате в нашата игра и да спечелите Фаворита на сезона! Безкрайно е добър, печелите с всяка негова молекула младост, самочувствие, добър тонус, красота.

Проправяме пътя към тези неща, Коледа идва, а View Sofia и Vichy обичаме Красотата и  Празниците. Вие сте на ход!

More Face