Следва

Лято със Celine

Новата модна икона Тайлър Момсен

Облечена в мръсно бяла рокля, тип комбинезон, тя говори уверено, а осанката й болезнено напомня на тази на...

All fashion преди 14 години

Облечена в мръсно бяла рокля, тип комбинезон, тя говори уверено, а осанката й болезнено напомня на тази на Кортни Лав в младите й години. Звездата от сериала „Клюкарката” (Gossip Girl) е едно от най-младите и свежи попълнения в света на киното.

Независимо от крехката възраст – 16, Тайлър Момсен има солиден стаж като актриса. Още на 3-годишна възраст, тя участва в рекламата на Shake-N-Base. Продължава с The Prophet’s Game през 1999, а на 7 години вече се превръща в звезда с "Как Гринч открадна Коледа" (How The Grinch Stole Christmas), където партнира на Джим Кери и дори получава три номинации. Следват "Бяхме войници" (We Were Soldiers) и "Хензел и Гретел" през 2002, Да спасиш Шайло (Saving Shiloh) през 2005 и Miception през 2006. През 2007 започват и снимките на Клюкарката (Gossip Girl) – там, където изгрява истинската звезда на Тайлър, или Джени Хъмфри, както я познаваме от сериала.

Младата г-ца Момсен обаче ни грабна вниманието с това, че е много повече от актриса - тя е певица, танцьорка и не на последно място – многообещаваща модна икона.



Рокaджийските страсти на Тайлър й помагат да изгради собствен стил – много по-различен от този на розовите старлетки. Светлоруса коса, оформена в гръндж прическа, яркочервено червило, бяло лице и много, много черен молив – типичният look на младата икона. Всичко това, съчетано с Buberry тренчкот, къса трикотажна рокля с пънк елементи, кожени гривни с много метал. Нищо чудно да срещнете младата дама из Сентръл Парк, облечена в черен клин, дълга широка бяла блуза, късо елече – било то дънково или кожено и отново много метални гривни и аксесоари. Обувките – задължително много черни и много високи, с дебел ток и много каишки – били те отново Burberry, Balmain или каквото и да друго в типичния „груб, но sexy shoe стил за 2009.

„Аз живея живота на възрастен човек – имам две различни кариери, ходя по турнета. Какво да правя – да излизам със съучениците ли? Аз просто вече няма за какво да си говоря с тях.”, казва Тайлър. „Няма да излизам с момче, което е на 16. Момчета на тази възраст са много по-непорастнали от момичета. Просто няма начин – тези на моята възраст мога да го помета с един поглед.” Хм, хм, хм – изглежда, че Little J изобщо не е толкова малка. Изглежда, че младата актриса е далеч по-зряла отколкото ние допускаме, че може да бъде, но най-вече възрастта на мъжете, с които излиза е почти два пъти колкото нейната.

Това за нас няма никакво значение – ние я харесваме, защото е млада и свежа, но най-вече защото има потенциала да стане една истинска fashion icon. Това, което ни показва, определено си заслужава. Пожелаваме й да не последва примера на Кортни Лав в по-късния етап от кариерата й, а да продължава да бъде конкуренция на Кейт Мос и Ейми Уайнхаус.

More from View Sofia

Sex Sells: 15-те най-провокативни рекламни кампании в историята на модата

All fashion преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че модните кампании с много голота почти изчезнаха в последните години? Да, има провокативни, има шантави, но няма откровено разголени, по-скоро няма много. За разлика отпреди, да речем, 20 години, когато дизайнерите се надпреварваха да интерпретират темата за голото тяло в своите кампании. Петъчно разглеждаме най-провокативните промо кадри в историята, в опит да обясним защо секс-тенденцията бе толкова силна тогава, а и има потенциала да се върне отново с пълна сила >>> 

More All fashion