Седмичен ХОРОСКОП - 27.11 - 03.12

Astro преди 6 години

Последната четвърт на Луната навлиза във Водолей. Това ни кара да бъдем по-смели и ексцентрични, склонни към необичайни действия. Също така, Луната във Водолей хвърля светлина върху учението и науката, изследванията, благотворителността и хуманитарните проблеми. Това е време за търсене на нови знания и споделимост с другите, както и нови перспективи.

Меркурий и Сатурн навлизат в Стрелец до трети декември. Сега ще проведете разговори, които ще прекратят нежелани компоненти в живота ви. Налице е стратегическо виждане на нещата в работата. Ще има силен стремеж да се поддържат действията, породени от нови форми на мисълта, което прави този аспект много добър за ораторите, лидерите и писателите, които вдъхновяват останалите.

Венера навлиза в Стрелец и ще остане там до 25-ти декември. Планетата на любовта и изразяването на тази обич се подчертават с чувствения характер на Стрелеца. Сега усетът ни ще бъде много по-силен към изкуствата, към новите места, културното проучване, философията. Това ще накара много от нас да поискат да пътуват, да се срещат с нови хора и да правят открития – както за света, така и за самите себе си.

Хороскоп

Още от Astro