Следва

Fashion Battle: All I want for Christmas

Resort 2018: Alexander Wang

Лесен, но впечатляващ стайлинг, пречупен през призмата на #modeloffduty визията...

Runway преди 6 години

С последните си една-две колекции младият американски дизайнер Александър Уанг усилено привлича вниманието отново към себе си след явното затишие около неговото творчество през последните 2 години. Елементи от колекциите му се появяват в гардеробите на Ким Кардашян, Кендал Дженър и Бела Хадид, а известните стилисти промотират всичко случващо се около него в социалните мрежи с тага #wanggang.

Последната му резортна колекция пък се съсредоточава около идеята за лесен, но впечатляващ стайлинг, пречупен през призмата на #modeloffduty визията. Туиденото яке от първата визия в комбинация с кожен клин и къси деним панталони затвърждава идеята за микс между чисто дамски и елегантни елементи с подчертано стрийт такива. Идеята се развива в по-нататъшния line up с помощта на още туид, съпоставен с груб деним, дантелени бюстиета, носени над обикновени бели тишърти и мрежести детайли, деликатно "пропълзяващи" по чорапогащи, деколтета и асиметрични ръкави...

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.