Следва

Каква титла ще носи Меган Маркъл след сватбата с Хари

На масата на… Sasa с ReZZo

Food IS love!

Food преди 6 години

Ние не сме типичната модна Редакция. Имаме само 2 блондинки, 4 брюнетки и 2 мъжленца за разкош. Цветни сме, темпераментни, усмихнати и доста интересни. А напук на всички останали имаме огромен апетит, но и малки дупета. Няма да отричаме: ОБИЧАМЕ да си похапваме по много, ако може ежесекундно и то вкусно! Ммм... Затова си създадохме традиция - обедно-вечерна според настроението.

Взимаме нашия най-добър приятел ReZZo в ръка и той ни води, където пожелаем – обяд, вечеря, бар, а защо не и всичко наведнъж. Избира за нас най-добрата маса, най-чаровните сервитьори, а храната... цяла Вселена, за която няма нужда от думи. Ах, този ... дава ни даже и отстъпка до 50% от сметката.

След натоварения ден в офиса ReZZo знае как да ни поглези. Води ни на суши в Sasa и ни разтапя със салата за старт, после нечовешки добро основно, аператив за начинаещи и напреднали и финалния невероятен десерт, подходящ за времето вътре в нас. 

Пълна програма за разкош, заради която облизваме и клечките, и пръстите, и ох, само като се замислим, всичко в нас започва да трепери. Разбира се, ранната вечеря не върви без романтика под формата на чаша вино в ролята на любовник за успокоение, и още нещо...

Като един истински джентълмен ReZZo се грижи и за сметката. С него имаме най-голямата отстъпка, в най-добрите завeдения. А спестеното директно отива в следващия чифт обувки. Или пък следващата ни вечеря.

Нужно е само да прошепнем името му. ReZZo. Останалото, без да е тайна, е тайна!

Момичетата Я знаем!



 На този прекрасен обяд се наслаждавахме в Sasa Paradise Center.
Адрес:
Paradise Center
бул. Черни връх 100
0700 10 050

 

More Food