Следва

Ванеса in Wonderland: POLOвози се с мен!

Каква титла ще носи Меган Маркъл след сватбата с Хари

Напълно официално е - втората кралска сватба ще се проведе идната пролет.

Celebrities преди 6 години

От Двореца потвърдиха, че принц Хари и любимата му Меган Маркъл са сгодени, а щастливата новина се е случила в Лондон по-рано този месец, като кралският наследник е получил благословията на кралица Елизабет.

За момента не са ясни допълнителни детайли около пищната церемония, нито пък Меган е показала годежния си пръстен, но съвсем скоро очакваме да бъдат публикувани първите официални портретни снимки на щастливата двойка.


Ясно обаче е друго, след като се врече във вечна вярност на принц Хари Меган Маркъл ще получи титлата... Херцогиня на Съсекс.

Другото любопитно е, че братът на принц Уилям няма да загуби правото си да наследи трона и все още е шести по линия след баща си принц Чарлз и по-големия си брат принц Уилям. Преди време имаше спекулации, че Хари ще трябва да се откаже от трона заради статута на Маркъл на разведена жена.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 29 минути

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия на шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 20 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.