Следва

Вдига ли сватба Бруклин Бекъм?

Ванеса in Wonderland: POLOвози се с мен!

Днес в POLОвози се с мен (след фантастичната Андреа и Ирина, с която не ни стигна ден) срещаме Ванеса. Коя е тя? Ами, ето я, каквато се описa сам сама:
 

All About Life преди 6 години

V.S.: Когато Ванеса срещна Поло... го хареса.

V.S.: И се роди... нашата връзка.

V.S.: Иска ми се да нарисувам... твърде много неща ..

V.S.: А с устни да нарисувам... (С устните ли ?)... любов.

"Имам всякакви емоции и то много бурни и поглъщащи, аз съм полюсен човек. Вълнуват ме много неща, не съм фокусирана само върху живописта. Модата, дизайна, та дори и маркетинга са ми интересни!"




V.S.: Когато се колебая, на помощ извиквам... близките ми (които мразят това).

V.S.: Нищо не е същото след... след като го видя.

V.S.: Затишие пред...
буря.

V.S.: След падане идва ставане и какво още? Надежда и борба.

V.S.: Излиташ с Polo и виждаш... ? Нищо не виждаш, само чувстваш.



"Ежедневието ми май не е много интересно, защото работя и уча, а в момента се разправям и с документи, защото ще ходя на Еразъм (между другото в Порто!). Нямам време за интересен живот, но въпреки това, вдъхновението е навсякъде около мен, черпя идеи и се инспирирам от всеки. Моментите в метрото са ми любими, може би това е причината да обичам градския транспорт, за съжаление имам свръхчувствителност и някак си усещам хората сякаш влизам в живота им, наблюдавайки ги. Доста е особено като емоция."



"Затова намирам усамотение в малки градски автомобили, като Volkswagen polo - мини, интимен и побира доооста големи картини, по снимките ще разберете какво ви говоря!"

"В багажника редовно събирам тонове бои, големи платна, ентусиазъм и прекрасни преживявания, които нося навсякъде. Е, може би, не навсякъде (говоря за картините)."





Ванеса е "дете" на изкуството, завършва Художествена Гимназия НУИИ "Илия Петров през 2014 година. В момента е третокурсник в класа на проф. Андрей Даниел, който, за наше удоволствие, представя в момента изложба в Галерия Ракурси.  



V.S.: Едно парче за Коледа, но не Мери Крисмас?  Ха-ха, първото, което ми хрумна, беше Мери Крисмас. Тиха нощ.

V.S.: В като... Вселена.

V.S.: П като...
Като Polo, разбира се.

V.S.: И накрая, десертът на този живот всъщност е...
 вкусен и изпълнен с много компоненти.

V.S.: А той отлично се комбинира с ... с 
мен, ха-ха-ха... с търпение и страст.


Основният ни верен и неуморен "partner in crime" Volkswagen Polo, бе неотлъчно до нас и събра всички красиви емоции, които съпреживяхме ние, група жадни за приключения момичета. 

Щастливо пътуване към Новата година и нататък! POLOвозете се с кеф! 



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.