Следва

Oh, happy days с ЛаксаЛ

Вдига ли сватба Бруклин Бекъм?

Дали пък съвсем скоро младокът няма да падне на едно коляно?

Celebrities преди 6 години

Молейки половинката си Клоуи Грейс Морец да стане негова законна половинка.

18-годишният първороден наследник на семейство Бекъм и 20-годишната актриса бяха забелязани на посещение в магазин за бижута през уикенда.

"Двамата доста се забавиха там и като нищо съвсем скоро да имаме новина", издава свидетел.

Романсът на Бруклин и Клоуи вече е известен от доста дълго време: двойката ту се разделяше, ту се събираше, а по всичко личи, че младокът доста е хлътнал по актрисата, имайки предвид, че не успя да я забрави.

Една от причините младите да се разделят беше фактът, че Бруклин бе във Великобритания, а Клоуи в САЩ. Преди няколко месеца обаче Бекъм се премести в Америка, където гони висше образование. Така, още през октомври тази година, синът на Дейвид и Виктория и по-голямата от него актриса се появиха заедно на футболен мач и предизвикаха слухове, че отново са двойка.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.