Следва

Новата херцогиня: Еволюцията на Меган Маркъл

Oh, happy days с ЛаксаЛ

НЕудобни въпроси!

Health преди 6 години

Слушайте ни, слушайте ни! Искаме да ви кажем нещо под секрет. От онези неудобни теми, които никога не обсъждаме, защото са така деликатни. Обичаме да се чувстваме леки, свободни и здрави и всяко нарушение в организма ни влияе както на самочувствието, така и на качеството на живот. Затова винаги имаме нужда от помощ от приятел.

Разбира се, за всеки проблем търсим различно решение. Сега ще ви споделим едно от нашите. Казва се ЛаксаЛ и е винаги в задния ни джоб, за всеки случай, защото никога не знаеш... Скриваме го деликатно, без никой да разбере, и знаем - той винаги ще ни помогне в подходящия момент. Услужливо се грижи за доброто здраве на чревната система с изцяло натурални съставки, а ние... отвръщаме с лекота и готовност за живот на пълни обороти. ЛаксаЛ е най-доброто решение за пречистване на тялото! 

А ето и защо Лаксал е по-добър от всички! Всичко се крие в съдържанието, разбира се! В основата му лежи индийският бял живовляк (Псилиум), познат още от древната Аюрведическа медицина, поради разтворимите си и неразтворими фибри ценни за доброто храносмилане и чревното здраве. една целулозна капсула съдържа: Органичен псилиум – 500 mg

Можете да се запознаете, защото работи, и с другия ни любим от семейството на Biotanic - Bland, както и незаменимите му съставки лавандула, ашваганда и маточина!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.