Oh, happy days с ЛаксаЛ

Oh, happy days с ЛаксаЛ

НЕудобни въпроси!

Слушайте ни, слушайте ни! Искаме да ви кажем нещо под секрет. От онези неудобни теми, които никога не обсъждаме, защото са така деликатни. Обичаме да се чувстваме леки, свободни и здрави и всяко нарушение в организма ни влияе както на самочувствието, така и на качеството на живот. Затова винаги имаме нужда от помощ от приятел.

Разбира се, за всеки проблем търсим различно решение. Сега ще ви споделим едно от нашите. Казва се ЛаксаЛ и е винаги в задния ни джоб, за всеки случай, защото никога не знаеш... Скриваме го деликатно, без никой да разбере, и знаем - той винаги ще ни помогне в подходящия момент. Услужливо се грижи за доброто здраве на чревната система с изцяло натурални съставки, а ние... отвръщаме с лекота и готовност за живот на пълни обороти. ЛаксаЛ е най-доброто решение за пречистване на тялото! 

А ето и защо Лаксал е по-добър от всички! Всичко се крие в съдържанието, разбира се! В основата му лежи индийският бял живовляк (Псилиум), познат още от древната Аюрведическа медицина, поради разтворимите си и неразтворими фибри ценни за доброто храносмилане и чревното здраве. една целулозна капсула съдържа: Органичен псилиум – 500 mg

Можете да се запознаете, защото работи, и с другия ни любим от семейството на Biotanic - Bland, както и незаменимите му съставки лавандула, ашваганда и маточина!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.