Следва

Илиана Раева: Иска ми се момичетата да нямат търпение да излязат на подиума!

Новата херцогиня: Еволюцията на Меган Маркъл

Бъдещата херцогиня на Съсекс през годините...

Celebrities преди 6 години

От два часа насам, а и не само, Меган Маркъл е в центъра на вниманието. Разведената 36-годишна актриса е на път да влезе в кралското семейство след като бе официално обявено, че принц Хари е поискал ръката й, а кралицата е дала благословията си.

Красивата брюнетка е родена в Лос Анджелис и завършва римокатолическо девическо училище. Докато се колебае дали да стане актриса или не, Меган получава и магистърска степен по международни отношения. След дипломирането си, бъдещата звезда живее известно време в Аржентина, където работи за посолството на САЩ.


Дебютът й на екрана е през 2002 година, когато се появява в сериала General Hospital. Три години по-късно Меган вече се хвали с пълнометражен филм с нейно участие - A Lot Like Love, в който участват Аштън Кътчър и Аманда Пийт. Всъщност обаче, истинска слава на Маркъл й носи ролята на Рейчъл в ТВ поредицата "Костюмари".

Освен кариерата си в киното и телевизията, Мегън актривно се занимава с благотворителна дейност, а също така е и световен посланик на Канада.

Зад гърба си 36-годишната актриса има един развод с Тревър Енгълсън, с когото се женят през 2011 година, но се развеждат едва две години след церемонията.

Очаква се, Меган да каже за втори път заветното "Да" в живота си и то на кралския наследник - принц Хари, идната пролет. А ние вече нямаме търпение!

За това в галерията горe>>> проследяваме еволюцията на бъдещата госпожа принц Хари от 2005 година, та чак досега.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.