Следва

Dare U: "Голи" нокти

Editor's Choice: Какво бихме СИ пипнали

Всички под ножа... Да, ама Не!

Beauty News преди 6 години

Виелица е навън - не е нужно дори да го коментираме, въпреки че отчаяно нямаме никакво намерение да сваляме кецовете от краката си... просто душа не ни дава, а и са пълни още с пясък от септември.

Та... виелица, топли ни мисълта за изминалата седмица, целият Life in plastic момент, който имахме и обсъдихме много подробно, от-до, какво, как и защо за пластичната хирургия и скалпела.

И понеже седмица никога не стига, продължаваме на тази вълна. Погледът този път е в Редакцията: обсъждаме кой на каква интервенция би се подложил и защо.

Интересно е, обещаваме, четете ни - задълбочено и по възможност с греяно вино в ръка:

Габриела
Бих си коригирала носа, макар и да не съм се решила окончателно на тази стъпка. Обмислям го като идея от доста време насам, но все не ми достига кураж, а и страхът дали ще се харесам след подобна интервенция сякаш надделява. Убедена съм, че ако правилният момент за подобно действие настъпи, ще го усетя без да се налага да го премислям прекалено дълго...

Петя
Не съм голям привърженик на тоталното преобразяване посредством пластични операции - говоря за жените, които решават, че трябва да коригират всяка една част от себе си и в резултат загубват всичките си характерни черти. Не съм и противник на идеята, но всичко трябва да се случва с мярка - лично аз бих коригирала носа си, дори вече съм се подлагала на лека козметична процедура в тази посока. Въпреки че човек трябва да се научи да харесва себе си такъв какъвто е, винаги има нещичко, което ни тревожи и в името на собственото самочувствие, е позволено да променим.

Диана
Преди време ми беше фикс идея да си оправя носа. Но с времето и с доста четене, включително след последното ни интервю с доц. Василев от ВМА, започнах да се отказвам. Макар да не е перфектен, пасва ми на лицето, а и нямам гаранция, че след операция ще ми отива. На този етап съм на вълна, че трябва да се приема такава, каквато съм.

Филип
Принципно не бих легнал под скалпела с цел разкрасяване на лицето - I love my face. Направо бих си махнал две ребра в същия момент, когато усетя, че креативността ми тотално се изчерпа. С цел да се сдобия с едно ново чувство и вдъхновение. Но, искрено се надявам, че в близко бъдеще няма да злоупотребя с решенията си да се отдам на пластиката. Иначе Мерилин Менсън, Шер, Принс и още много други световноизвестни артисти са се подложили на тази радикална операция.

Давид
Тенденцията, датираща като табу от много отдавна, все повече започва да става ежедневна рутина. Имайки възможността да променя нещо, което не ме прави доволен, със сигурност ще се случи, но във времето, разбира се. Познавайки добре външния си вид, за момента единственото нещо, което ще ме впише в поредицата млади „любители“ на скалпела, завладени от магическата мощ на анестезията, е разбира се, ринопластиката. Корекцията е малка, а излъчването на Ендорфин - гарантирано и голямо. Воден от парадигмата, че щастието е в малките неща, абсолютно съм сигурен, че няма обаче да спра до там. Интервенциите ми обаче ще са малки и значими за мен. В духа на „пластиката“ - хайде, всички под ножа!

Цветина
Честно казано се колебая. Определено нямам абсолютно никакво намерение да пипам лицето си. Не бих отказала една брахиопластика... от доста време не харесвам ръцете си, но то пък без кусури не може! Въпреки това, не съм убедена, че дори и да ми е подарък /както в Корея татковците подаряват на дъщерите си пластики/, няма да ме хване страх... все пак си говорим за истинска операция и никога не съм разбирала факта, че хората масово подценяват пластичната хирургия и я мислят за козметична намеса - ето тук РАЗЛИКИТЕ!

Елена
Аз искам много да се подложа на блефаропластика, но не сега, а по-натам. Убеждението ми, че смъкнатият горен клепач прави цялото лице уморено и вяло идва от много лични наблюдения по темата. Озареният поглед и изобщо цялото "околоочие", когато е добре гледано и тонизирано, e просто извор на усещане за младост и надежда, и здраве, и тонус. Знам, че се прави с местна упойка и издържа около няколко години като интервенция. Респективно задържам до момента, в който няма да се трае, за да си направя...

More Beauty News