Следва

Dibla Design Awards 2017 отличи най-добрите интериори

Няма да повярвате как Хари е предложил на Меган

Бъдещите младоженци най-сетне разкриха романтичната си история...

Celebrities преди 6 години

И... определено не е толкова романтично, колкото всички си мислим. Оказва се, че принцът е паднал на едно коляно пред Меган, докато двамата си спретвали печено пиле за уютна вечеря у дома.

"Беше много спонтанно и романтично", искрена е 36-годишната Маркъл в първото официално интервю на двойката.

"Влюбих се в Меган ужасно бързо, някак си звездите ни се наредиха и то толкова перфектно. Тази прекрасна жена сякаш просто се спъна и попадна в живота ми", споделя принц Хари.

Всъщност, принцът и разведената актриса се запознават по време на blind date уредена им от обща приятелка и наистина моментално си падат един по друг. "Нагласяхме нещата така, че да може да се виждаме поне на всеки две седмици", твърдят влюбените.

Едва месец след първата им среща принц Хари обаче убедил Маркъл да пътува с него за петдневна ваканция в Ботсвана.

"Къмпингувахме под звездите заедно и беше наистина абсолютно вълшебно", издава по-малкият брат на принц Уилям.

Любопитното е, че африканската страна явно е доста сантиментално място за бъдещите младоженци, тъй като най-големият диамант красящ годежния пръстен на 36-годишната актриса е именно от Ботсвана, а другите два по-малки са били притежание на покойната майка на принц Хари - принцеса Даяна. Още за изящното бижу ТУК!

"Избрах диамантите от колекцията на майка ми, за да може тя да е вечно с нас в това лудо пътешествие", издава с усмивка кралският наследник.

Очаква се сватбата на принц Хари и Меган Маркъл да се състои през пролетта на 2018-та година, а тепърва ще излизат детайли около нея, които ние, а и вие, чакаме с нетърпение!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.