Следва

София на... Божидара Йонова

Невероятният живот на един телефон: Sony Xperia XZ1 Compact в ръцете на Петя

Let Sony Xperia XZ1 Compact amaze you!

All About Life преди 6 години

Краят на есента мирише на стари книги, топъл чай и канелени сладки, намигащи на зимата. Към колекцията красиви старинни корици и класически шедьоври на изкуството чудесно се връзва и стилният дизайн на на новия ни компактен приятел Xperia XZ1 Compact от Sony.

Със своя издръжлив, подходящ за забързаното ежедневие дизайн с подсилено стъкло, водоустойчивият Xperia XZ1 Compact приляга естествено в ръката и е готов да се притече на помощ във всеки момент. Точно като днес…

Запаметяваме спомените от последните по-топли есенни дни, благодарение на иновативната Motion Eye™ камера и нейните най-последни функции, като Predictive Capture (предикативно заснемане) и Autofocus burst, интелигентно следващ субекта в кадъра, настройвайки фокуса така, че да гарантира ясни снимки, независимо от ситуацията.





 

#sonyXperiaZX1compact #slowmotionvideo #sony #instamood #instaslowmotion #books #lovecity

A post shared by View Sofia (@viewsofia) on


Благодарение на тези технологии не се тревожим за качеството на снимките си, като окончателно забравяме страха, че можем да пропуснем ценен кадър: предикативното заснемане автоматично буферира изображения, когато улови ръкомахане или дори само лека усмивка, още преди да е натиснат бутона за снимане.

 

Xperia XZ1 Compact се грижи и за безупречността на любимите селфита, благодарение на прецизната предна камера със светкавица и супер широк обхват - гаранция за перфектни самостоятелни, пейзажни и групови снимки.

За да запомним най-емоционалните си преживявания и топлите спомени възможно най-детайлно, ползваме Super Slow Motion опцията за видеозапис, която улавя 960 кадъра в секунда – така и най-малката подробност не остава незабелязана.

Малък, но мощен, Xperia XZ1 Compact гарантира бърза работа и то в дългосрочен период от време - батерията на това компактно, премиум устройство гарантира спокойна работа през целия ден, а в дни, когато злоупотребим със селфи камерата и ровенето в Instagram, на помощ идва режимът за пестене на батерията Stamina. Той изчислява и оптимизира оставащото количество заряд изцяло в наша полза.

Няма нещо от ежедневието ни, за което Xperia XZ1 Compact от Sony да не се грижи. Ако все още се чудите с какво да зарадвате близките си за Коледа, особено женската половина, то не се колебайте и миг повече - просто се сдобийте с компактния нов флагман на японците и красива като него опаковъчна хартия!
Усмивките предстоят!

More All About Life