Следва

Dancing Queen

Моден ексхибиционизъм: Джинсите на сезона

When in doubt wear denim!

All fashion преди 6 години

Ако трябва да посочим една конкретна дреха, константа в гардероба на всяка от нас, която неуморно носим ден след ден и още по-неуморно купуваме сезон след сезон, то това, естествено, са джинсите.

В призванието си на go-to елемент за всеки сезон и почти всеки повод, смеем да твърдим, че джинсите изглеждат зашеметяващо добре, както в комбинация с кецове и кашмирено поло в мързеливата зимна сутрин, така и съчетани с извисяващ се 10-сантиметров ток и овърсайзд копринен блейзър за среща след работа...

В този ред на мисли, днес се впускаме в една от любимите рубрики "моден ексхибиционизъм'', за да погледнем отблизо част от по-добрите джинси на сезон Есен/Зима 2017-та, а те, запечатани през нашия обектив и в любопитни и полезни подробности, изглеждат така:

1.Miss Sixty от Totally Erected Store, от 245 лв. на 196 лв., в наситен индиго нюанс, моделът идва още с висока талия и широко разкроени крачоли.

2.Weekend Max Mara от Shop MDL 290 лв., стандартен, но незаменим скини модел от еластичен, обгръщащ извивките деним и комплиментираща фигурата висока талия. 

3.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 275 лв. на 165 лв., още един скини дизайн, който обаче тук е преразгледан в по-светъл тон и тежък, неразтеглив деним.

4.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 315 лв. на 221 лв., на светлите джинси също следва да им се отреди централно място в гардероба. Съвсем не са толкова трудни за носене колкото изглеждат, особено когато налице е и високата талия, която издължава силуета.

5.Love Moschino 840 лв., списъкът не би бил пълен без поне един представител на boyfriend кройката, тук преразгледана в средно висока талия, износен ефект и цветни апликации.

6.Marella 320 лв., тук на фокус е girlfriend кройката, обожаваме я заради 90-тарския ретро силует и придружаващата го висока талия. А в този модел конкретно харесваме и наситения син тон и скъсените крачоли.

7.Max&Co Shop MDL 340 лв., поредното скини предложение, знаем, пристрастени сме, но пък този път е в черно! Талията е средно висока, а дължината свършва точно преди глезените...

8.Weekend Max Mara от Shop MDL 310 лв., поместваме и модел с права кройка, която стои прекрасно на повечето дамски фигури. Талията не е висока, нюансът на синьо е точният, а дължината отново е скъсена.

9.Love Moschino, черният деним тук е акцентиран от текстурирана апликация, наподобяваща анималистичен принт.


Ако се чудите какво се подава от задния джоб на джинстие, то това е LaxaL... Чудотворната добавка, която услужливо се грижи за доброто здраве на чревната система с изцяло натурални съставки. Повече научете тук!

Просто Лаксал е решението, останалото е въпрос на стил.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.