Следва

Dancing Queen

Моден ексхибиционизъм: Джинсите на сезона

When in doubt wear denim!

All fashion преди 6 години

Ако трябва да посочим една конкретна дреха, константа в гардероба на всяка от нас, която неуморно носим ден след ден и още по-неуморно купуваме сезон след сезон, то това, естествено, са джинсите.

В призванието си на go-to елемент за всеки сезон и почти всеки повод, смеем да твърдим, че джинсите изглеждат зашеметяващо добре, както в комбинация с кецове и кашмирено поло в мързеливата зимна сутрин, така и съчетани с извисяващ се 10-сантиметров ток и овърсайзд копринен блейзър за среща след работа...

В този ред на мисли, днес се впускаме в една от любимите рубрики "моден ексхибиционизъм'', за да погледнем отблизо част от по-добрите джинси на сезон Есен/Зима 2017-та, а те, запечатани през нашия обектив и в любопитни и полезни подробности, изглеждат така:

1.Miss Sixty от Totally Erected Store, от 245 лв. на 196 лв., в наситен индиго нюанс, моделът идва още с висока талия и широко разкроени крачоли.

2.Weekend Max Mara от Shop MDL 290 лв., стандартен, но незаменим скини модел от еластичен, обгръщащ извивките деним и комплиментираща фигурата висока талия. 

3.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 275 лв. на 165 лв., още един скини дизайн, който обаче тук е преразгледан в по-светъл тон и тежък, неразтеглив деним.

4.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 315 лв. на 221 лв., на светлите джинси също следва да им се отреди централно място в гардероба. Съвсем не са толкова трудни за носене колкото изглеждат, особено когато налице е и високата талия, която издължава силуета.

5.Love Moschino 840 лв., списъкът не би бил пълен без поне един представител на boyfriend кройката, тук преразгледана в средно висока талия, износен ефект и цветни апликации.

6.Marella 320 лв., тук на фокус е girlfriend кройката, обожаваме я заради 90-тарския ретро силует и придружаващата го висока талия. А в този модел конкретно харесваме и наситения син тон и скъсените крачоли.

7.Max&Co Shop MDL 340 лв., поредното скини предложение, знаем, пристрастени сме, но пък този път е в черно! Талията е средно висока, а дължината свършва точно преди глезените...

8.Weekend Max Mara от Shop MDL 310 лв., поместваме и модел с права кройка, която стои прекрасно на повечето дамски фигури. Талията не е висока, нюансът на синьо е точният, а дължината отново е скъсена.

9.Love Moschino, черният деним тук е акцентиран от текстурирана апликация, наподобяваща анималистичен принт.


Ако се чудите какво се подава от задния джоб на джинстие, то това е LaxaL... Чудотворната добавка, която услужливо се грижи за доброто здраве на чревната система с изцяло натурални съставки. Повече научете тук!

Просто Лаксал е решението, останалото е въпрос на стил.

More All fashion