Следва

Ангелите на Victoria's Secret New York Edition: Кой какво облече

Judas Priest ще правят компания на Iron Maiden на Hills of Rock 2018

Официално е!

All About Life преди 6 години

Още вчера в медиите се появи информация, че JUDAS PRIEST ще свирят на Hills of Rock 2018. Това е напълно вярно и абсолютно сигурно! Групата нетърпеливо е качила тази информация в техния уебсайт и Фейсбук страница, още преди промоутърът да го обяви официално.

JUDAS PRIEST ще бъдат хедлайнер на фестивала Hills of Rock 2018 на 21 юли и са подготвили голяма изненада за феновете си! Наред с Firepower, което е името на предстоящия им осемнадесети студиен албум, те ще представят всичките си хитове с невероятно мултимедийно шоу и титанична метъл мощ.

Ден след тях в специалната нощ на Hills of Rock Exclusive на сцената ще излезе още една легендарна група – Iron Maiden. Комбинираните билети за целия фестивал са на цена 120 лева до края на годината. В продажба са и отделни билети – само за Hills of Rock (20-21.07) на цена 80 лева и само за деня на Iron Maiden – на цена 70 лева.

Зашеметяващата кариера на JUDAS PRIEST продължава повече от 40 години. Влиянието им е изключително голямо. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-о място в Билборд 200. Тяхната популярност и авторитет на световната музикална сцена са несравними. Неслучайно ги наричат "Metal Gods" ("Боговете на метъла"), което произлиза от едноименната им песен. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят.

Фестивалът Hills of Rock 2018 ще се проведе за втора поредна година, като част от програмата на „Пловдив 2019“ от 20 до 22 юли на Гребната база в Пловдив.
Очаквайте съвсем скоро още информация за останалите групи, които предстои да видим следващата година на Hills of Rock 2018.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

More All About Life