Следва

Виолетово: Цветът на новата 2018-та!

Стил урок на седмицата: Винил

Винилът като материя...

All fashion преди 6 години

...успя да извоюва своето заслужено място сред тенденциите на сезон Есен/Зима 2017-та и макар и на пръв поглед визията му да е леко стряскаща и в това число смела, отбелязваме, че при правилно съчетаване на елементите, резултатите биват забележителни.

Предимно под формата на тренчове, но и още миди поли, панталони и дори ботуши над коляното, винилът, както ясно се вижда от тук подбраните кадри, тържествува в по-добрия стрийт стайл подбор. Яркият цвят е обособен знак за пипкавата материя, която освен носталгия по 90-те години на миналия век, носи още и няколко основни правила при носене.

Винилът всъщност представлява лесно стайлинг решение, което без много усилие, води до добри стрийт стайл резултати. Но когато включваме подобен елемент във визията, той трябва да остане в ролята на единствен акцент и съответно останалата част да е по-скоро обрана.

Романтичната миди флорална рокля, грубоватите dad shoes или пък комфортния суичер са все добри опции, които няма да контрастират прекалено...

 

  

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.