Следва

Victoria's Secret After Party. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Виолетово: Цветът на новата 2018-та!

Ние сме само цвят... Виолетов!

All fashion преди 6 години

Категорично заставаме зад твърдението си, че краят на ноември месец е напълно подходящ период за стартиране на празничната подготовка. Тя се изразява не само в избиране на подаръци, междувременно нашите дълги списъци с идеи за такива, очаквайте още следващата седмица, но и още подбиране на всичките необходими парти визии за предстоящите събития.

След консултация с Pantone и подбраните от тях цветове за 2018-та, впечатление определено прави виолетовият тон, който според тях ще бъде водещ за предстоящия пролетно-летен сезон: "Комбинирайки в себе си оригиналност и находчивост, Ultra Violet е разпознаваем и сложен лилав тон, който очарова и заинтригува."

И тъй като актуалността на този нюанс е неоспорима, а празниците наближават с всеки изминал ден, смятаме лилавото за повече от подходящо за задаване на празничния тон. Безспорно тържествен, Ultra Violet може да си съперничи единствено с червеното и черното в тази категория, а именно парти коледни визии.

Лилавото е още и един от основните цветове на 80-те години на миналия век, които са и главни действащи лица сред настоящите тенденции, а Лейди Даяна и Принс, като видни представители на тази епоха, илюстрират с чудесни примери от архива как лилавото лесно се интерпретира в забележителни вечерни визии.

Дизайнерите, разбира се, няма как да избягат от този тренд, интерпретирайки го както в ежедневното облекло, така и в тежки вечерни рокли, които избираме да покажем и тук>>>

More All fashion