Следва

От Джей Ло до Анджелина Джоли: 50 абсурдно луксозни звездни бани

Да или Не? Удобният зимен аутфит на бременната Катрин

Когато стане минус 10...

Celebrities преди 6 години

Не само на нас днес ни се е наложило да упражним layering skills-овете си. Ето, че бременната Катрин се появи на официален ангажимент с лежерен зимен аутфит, който да я предпазва от студеното време.

Херцогинята, която ще дари принц Уилям с трети наследник идния април, заложи на дебел поло пуловер от Temperley, зимно яке с лейбъл Barbour и тъмни скини панталони в комбо с кафяви ботуши до коляното на Penelope Chilvers, на стойност 475 паунда.



Ние с удоволствие бихме пробвали визията на Кейт, защото ни се струва ужасно удобна и по-важното - топла! А вие, какво ще кажете? Харесва ли ви зимният стил на бременната херцогиня? Отговорите в анкетата долу>>>




Анкета

Допада ли ви зимният стил на бременната Катрин?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.