Следва

Всички носят: Червени боти & ботуши

Victoria's Secret After Party. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Миналата седмица в Редакцията ни беше образователна и и посветена изцяло на пластичната хирургия и макар модата да ни е страст и изкъсо да следим всичко, което се случва, позволихме си леко да кривнем от правия път, но това в никакъв случай не означава, че няма да се върнем към него. Държим ви tuned с всичко случващо се в света на Victoria's Secret и днес, докато обсъждане кадрите от Ню Йорк решаваме и да се върнем към Шанхай и да оценим тоалетите на моделите на розовия килим за after party-то след поредното успешно ревю. 

Самото парти може и да завърши с полиция, но ние, Габи, Диана и Петя, лично обещаваме, че освен с модните злоупотреби, с друго няма да се захващаме!

Оценката ни за Алесандра Амброзио в Atelier Versace

Габриела 5/10

Трудно ми е да възприема този хибрид между рокля и смокинг. Проблемът не е в жената, която го носи, а в цялостната концепция на дизайна...

Петя 3/10

Алесандра е перфектна от глава до пети. Не мога и да предположа на какво се дължи този нелеп инцидент, но силно се надявам да е за последно. Това 50/50 рокля и гащеризон определено не ми е по вкуса, а и никак не се връзва в елегантните тоалети, в които сме свикнали да наблюдаваме модела. Чиста проба стилистично извращение...дори не искам да си представям на какво щеше да прилича, ако беше и в различен цвят или ако не го носеше Алесандра.

Диана 2/10

Тя сама по себе си е страхотна, но в тоалета й ми липсва сякаш концепция. Обувките, за сметка на това, са страхотни.
 

Оценката ни за Карли Клос в RtA Edie Dress

Габриела 6/10

Карли изглежда прекрасно, но цялостната визия не кореспондира на повода. Семплият избор тук не изпъква, макар и да имаше тази възможност на фона на останалия демонстриран кич.

Петя 10/10

Тотален победител! Откакто е платинено руса, Карли успява да превърне и най-миниатюрната и минималистична рокля в истински шедьовър. Разбира се, освен чара й, тук помагат и интересната асиметрия и пайетите.

Диана 6/10

Little sparkling black dress. Роклята е много хубава, моделът невероятен, но аз не съм голям привърженик на дизайните с едно рамо.
 

Оценката ни за Тейлър Хил в Fabiana Milazzo

Габриела 4/10

Смятам, че подобни тежки рокли никак не подхождат на невинното излъчване на Тейлър, а и сама по себе си този дизайн е ужасен. Начинът по който бельото се вижда, изобщо няма да го коментирам...

Петя 3/10

Тейлър има много миловидно излъчване, а това е и главната причина да е любимка на мнозина. Признавам си, на мен определено не ми е, а дори и да беше това по никакъв начин не би променило факта, че просто съм sick of naked рокли. Най-вече в такива нелепи съчетания, в които дори нищо не подчертават. Имаме неща в гардеробите си, които носим докато не ни омръзнат - е, тези ни омръзнаха...спрете! Аутфитът не разкрива нито особено задълбочена стилистика, нито обрисува хубавата фигура на модела - сам по себе си е просто обикновена прозираща рокля с много камъчета.

Диана 1/10

Роклята ми е твърде пошла за невинноста, изписана на лицето й, а и не само. Самият дизайн ми идва една идея too much. To не е блясък, то не е голота...
 

Оценката ни за Бела Хадид в Custom Alexandre Vauthier

Габриела 5/10

Моделът е в тесни приятелски отношения с френския дизайнер и затова предимно той се грижи за зашеметяващите й визии на червения килим. Тук обаче не съм сигурна, че резултатът е задоволителен. Невероятно е как толкова красиво момиче в толкова скъпа рокля, може да изглежда евтино...

Петя 3/10

Бела винаги е била от любимките ми на червения килим, а този път за моя лична изненада попада в "черния" списък. По-малката от сестринското дуо Хадид носи в себе си това привлекателно Old Hollywood усещане, за което винаги говорим, а стилистите й съвсем умело го обличат и подчертават по най-добрия възможен начин (или поне така правеха досега). Идеята зад аутфита на модела отчасти звучи добре - актуален за сезона цвят, подчертаващ силует, ултра висока цепка, която само Бела може да носи, семпъл грим и прическа. Уви, на практика нещата съвсем не изглеждат добре - странният корсет и причудливата пола изглеждат несъвместими, макар и еднакви. Бела Хадид и къщата Vauthier притежават такава огромна химия помежду си, че този аутфит идва като гръм от ясно небе, имайки предвид продуктите, които сме виждали от съвместната им работа.

Диана 0/10

Не, не, не и пак НЕ. Толкова много не! Започваме с корсета, който трябва да си остане в 2017-та и да се зарови вовеки. Продължаваме с дупката в средата на роклята, от която не мога да откъсна очи, уви, не за хубаво и приключваме с материята. Прилича на дизайн, който може да се намери и на ул.Пиротска. 
 

Оценките ни за Синди Бруна в Brandon Maxwell

Габриела 9/10

Идеята да се появиш в костюм, облечен на голо, сама по себе си
не е впечатляваща, но пък когато изглеждащ по този начин, заслужава да се пробва. Очарована съм от кройката на костюма, нямаше как да е по-добра!

Петя 8/10

Една от най-стилните дами на вечерта е именно Синди. На фона на кичозните тоалети, на които бяха заложили повечето й "ангелски колежки", шоколадовата красавица ярко се отличава. Моделите на Maxwell се носят точно така - не излишно натоварени от каквито и да било аксесоари. От друга страна самият факт, че Бруна залага на костюм, носи едно много привлекателно усещане за сила, а същевременно дълбокото деколте омекотява строгостта, и всичко е напълно премерено. Единственото, което ми липсва е една идея по-елегантната фризура, за да бъде цялостната й визия перфектна.

Диана 10/10

Невероятна е. И тя, и костюмът. Кройката е страхотна, силуетът зашеметяващ. Определно ми е фаворитът от вечерта. 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.