Следва

Плевнелиев и Деси Банова: Не искаме да крием любовта си!

Джей Зи призна: Изневерявал съм на Бионсе!

В искрена изповед рапърът си каза всичко!

Celebrities преди 6 години

Оказва се, че слуховете за изневяра на Джей Зи са абсолютната истина и изпълнителят на хип-хоп ритми наистина е криввал от брачното ложе.

"Беше много трудно и за двама ни, за това решихме да го преживеем чрез изкуството и музиката си. Тя написа песните от албума Lemonade, а аз траковете в 4:44. Бионсе е страхотна, уважавам музиката, която прави, а тя има респект към изкуството, което раждам аз", заяви в искрено интервю Джей Зи, потвърждавайки клюките, че лириките към песните от тавата на кралица Би Lemonade се отнасят за нелоялността му.

Рапърът и Бионсе се венчаха през 2008 година след дългогодишна връзка. Първородната им дъщеря Блу Айви си роди през 2012 година, а съвсем наскоро двойката се сдоби с близнаците Сър и Руми. Също така, дълго време музикантите се бореха с проблеми със зачеването, а Джей Зи признава, че е било взаимно решение да работят върху брака си вместо да се разделят.

"Повечето хора просто си тръгват. Най-трудното нещо е да видиш болката изписана на лицето на любимия и да знаеш, че ти си виновен за нея", искрен е Джей Зи.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 15 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.