Плевнелиев и Деси Банова: Не искаме да крием любовта си!

Бившият президент и синоптичката дадоха първото си общо интервю.

По пример на прясно сгодените принц Хари и Меган Маркъл, Росен Плевнелиев и Деси Банова седнаха хванати за ръка на диванчето в студиото на предаването "На кафе".

Екс главата на България и възлюбената му споделиха, че нямат никакво желание да крият любовта си, но им е много трудно с цялото внимание, което предизвика връзката им.

"Папараци дебнат пред дома ни, преследват Деси. Не искаме да парадираме с известността си и не искаме по никакъв начин да крием нашата любов. Молим, обаче, за лично пространство", заяви Плевнелиев.

Любопитното е, че Росен и Банова са заедно от малко повече от три месеца и при събирането си моментално официално уведомили бившите си половинки, за да е "всичко коректно", както самите те се изразиха.

Оказва се, че първите искри между двамата пламнали по време на наградите на Фондация "Стоян Камбарев", когато Плевнелиев разговарял на дълго и широко с Деси Банова и... майка й!

"Страшно честен, искрен, с неподправена позитивна енергия, невероятно интелигентен, притежава голяма топлота и огромно сърце. Невероятно грижовен баща", описва емоциите си към екс президента Деси Банова.

А на свой ред той отвърна: "Много добра, добронамерена, отворена към всеки, подава ръка към всеки. Тя дори не знае да пази личното си пространство. Раздава се денонощно. Деси е много добра и разумна майка."

Припомняме, че в средата на този месец Росен Плевнелиев официално, в ефир, призна, че има връзка с водещата на "Времето" Деси Банова. В първото им общо интервю блондинката разкри, че любимият й й дава изключително ценни съвети по темата за климатичните промени!

Коментари: 12

P
popfolkdevotee (2017/12/02 / 08:14)
Now seriously! ☻☻▬
Това е стъписващо нова ситуация и метаморфозата се извършва пред очите ни..Буквално пред очите ни! (Клинтън все пак криеше своите прегрешения, дори те станаха повод да бъде искано оъстраняването му като президент, не толквоа за това, че имал секуално Impromptu с г-ца Лювински, а заради това, че се е оставил това да стане публичен скандал, че не е опазил авторитета на институцията., която буквално е опетнил..че не се е погрижил за почистването на петното...на химическо чистене, да кажем, докато Тръмп без да се притеснява показва най-разгулните страни на живота, пълен е с обсценни жестове и спокойно показваше по време на дебатите, как Хилъри отивла да пърди, в паузата. Капиталът през 20 век само през медиация влияше на обществения живот, commodity fetishism, reification, опосредствано достигаше до обществения живот. През този период капиталистът, знаменитият индустриалец имаше своите приватни идиосинкрази, домашни перверзии - дали ще изнасилва дъщеря си,(това е лайтмотив в американската литература от средата на 20 век Баща индустриалец и невротизирана дъщеря в интимна връзка...F. Scott Fitzgerald "Нежна е нощта",романите ан Чандлър), дали ще бие жена си.. ..сега капиталистът е поставен непосредствено в общесвтените отношения. общественото добро, директно го ползва (добре би било някой да преброи, колко пъти беше употребена думата "добро" и вариантте добруване" доброта" в "на кафе"..не в храма (християнски, мюсулмански, будистки, юдейски) , а през "на Кафе" .и сам той започва да съвпада с това добро и добруване, образец за него, да изземва неговите места и смисли.Какво значи това, преди заможният индустриалец си купува вила, яхта и попада в светските хроники..Участва в бал, но присъствието му е сведено до неговата снимка, той не адресира публиката по въпроса за това, какво благо е самият той за обществото, колко е ценен за добруваюнето неговия труд, неговия капитал, експлоатацията, която му позволява да е на тази позиция като ruling elite.. . .Олигархията днес има нужда да се позиционира директно в соцалното.да говори за добро,и всичко е добро, докогато ти си там долу, с наведна глава и, прост, неук, замъглен от внушенията им за достолепие, достойснтво, доброта, любов..аз отдавна не бях гледал нещо така мазно и друсливо по телевизията, всъщност аз и не гледам телевизия но за мен бе истински празник, епифания.. в този смисъл, задължително сцената на Бейтман пред огледалото нейната истинност се пренася в телевизионното студио, в тв магазина, и там пред очите на камерата и обществото, разбирай общественото добро, върши своите devious performances and peccadilloes.
P
popfolkdevotee (2017/12/02 / 06:26)
Можем да се похвалим, че изгледахме целият материал, който бихме рубрикарали така - разгулът на българската penetrating simplicity.. какво разбираме по простота - такива почти интуитивни нагласи, които са ни присъщи в ежедневието, че ако заъртим кранчето на умивалнята оттам ще потече ..възможността да се отриентираме от кой точно кран ще потече студената вда, както и да разпознаем, коя вода е топлата вода . Какво повече му трябва на българина. да знае ☻ Ако Китайската Комунистическа партия ни финансира с 50 минилона евро ние сме готови да предложим сценария и заснемането ан римейк на АМерикански психар. Преместен в България. Вместо речта на Бейтман върху Huey Lewis and the News ще представлява пълната с сокове в устата реч за "българския розов домат"...Wmesto Знаменитата сцена с buisness cards в Sillian Grail нашите юпаци ще си показват бокалите,, граалите с тежките обкови.. сцената с триона ще бъде пренесена в полето, на село, гонитба с трактор или комбайн,Като тук естетсвено се открива роля за Дебора, сещате за онази реч There Are No Girls With Good Personalities ...Chloë Sevignyамата на литий и золофт . а този албум, който Гала подари ще го напълним с рисунки с химикал на сценки от различни конференции на достолепни фондации и имената на шефовете в тягостно надебелен шрифт. Въобще, обещаваме за около месеца да имаме филм. Ще взема шон пен да играе плевнелиев, а деси банова рене зелуегър
P
popfolkdevotee (2017/12/02 / 00:55)
Не е ли прекрасно. Вече няма никаква нужда да се пишат задълбочени доклади, експозета за конференции, всичко е тук...Може да се издаде тритомник върху това, как медиите на властта (капитала) отразяват "връзката на Банова и Плевнелиев". Аз гледах 10 минути при Гала на кафе и това, кеото се питах бе, кога ще им е абитуренстския бал на влюбените млади. Кога ще вдигнат пищна, народна свабда. Какви подаръци ще получат от кумовете. Нали разбирате, медиите се опитват да говорят за тях в руслото на същите властови внушения, които идват от Бъкингам, да но тук всичко това се завръща with a vengeance до своетто обсценно друго. Вие видяхте какви чаши им подариха - прабългарски бокали, на царица и цар. А албумът за снимки, който е като пергаментиран...за младото семейство- There's no scraps in my scrapbook... Make it happen. Подсказва ни се, че медиите с нетършпение ще чакат да видят и да публикуват снимките от техният scrapbook. Всичко е някак темперирано,за да се появи нещо съвсем ново "умереността на страстта".. вкарана в публично обръщение "страстта на младите влюбени" се нормализира, става продуктивна..служи за насърчаване на други страстни комбинации и двойки в обществото. Толкова е вулгарно всичко това тъкмо в опита му да бъде нормализиарно..При Доналд Тръмп това е ексцес, тук обаче се върви към една естстетвеност..естествена страст.,...Това вече не е старият начин това да се върши на скрито, този 'productive process" на sittlichkeit да се върши на скрито място, някъде там, където е бункера на властта, къщичката на Баба Яга от мармалад и шоколад.. сега това е сложено пред нас за консумация. И всичко е темперирано добре..Публиката не става по-спокойна от това, че вижда, че всичко става пред очите й.. че се излъчва директно през "основните властови клакьори Магъдич, Иван Андрей (било в на кафе, било в папараци) ..това, че публика вижда всичко пред нея, не прави тази гледка по-малко опресивна...Искате истината - ето я истинската истина..♥ no escape.. ▬
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 23:29)
ОК..за огромната публика на Вю София ще продължим още няколко минути! ☻ Знаете нали как Рейгън се яви на практика най-големият опустошител на ценности, появиха се юпита, неолиберални хедонисти, либетариански евдемонисти, които са прекрасно изобразени като нео-пънкари във American Psycho. Тук тези неща идват с 30 години закъснение. Плевнелиев знаете, че се бараше антикомунист и анти путинист..както вече казахме обаче, той с еоказа най-търсеният катализатор за лумването ан Патриотичната агресия, за появата на ляво-патриотическа про-руска вълна,..Това е от една страна..От друхга, той заставаше зад някакви традиционни ценности, но както виждате това, кеото се случва е доста по-различно. Нищо ново..Маркс още в "Немската Идеология" The German Ideology. 1845, predi blizo 150 години посочва, че няма нищо, кеото "ние комунистите да искаме, кеото вие да не го правите. и изрежда няколко аспекта. Например протекцията на производства и цени. от Държавата... разрушване на семейните ценности, вярта в бога.. той казва: "та вие самите най-малко от всички в обществото вярвате, в онова, кеото твърдите във вашата религия.".. Ето това е то natural nemesis, това е то истинско Schadenfreude
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 23:17)
какво още може да се добави? ☻хахехохихе! ☻
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 23:10)
Нали знаете как се казва "politics makes strange bedfellows (Charles Dudley Warner) само дето тук имаме това преобърнато..politics doesn't make strange bedfellows. Банова в случая, макар и кадър на частна медия, също е част от тази държавна власт..(което показва, че капиталът вече не е единственото, до което се се произвежда в процеса на репродукция, на капитала старата трансформация на парите в капитал, днес имаме трансфопрмация на капитала с "обществено добруване" . Налице е следното обръщение — директно пазаруване на идеология -— Корпоративен, банков Капитал - Държава- Kапитал' като "прим" вече означава власт през медии, обществена власт, власт в надстройката. ☻☻☻
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 21:19)
няма да се учудя, ако сега Борисов, гледайки всичко това не се уплаши за това, че ретроактивно не само излиза някаква истина за управлението на ГЕРБ и Р.Плевнелиев, но се обезсмисля целият му "евроантлантически и антикомунистически" мандат , нещо, което прави услуга на Радев и под страх, че Росен Плевнелиев може да продължи да се излага да му подскаже, че с Банова ще е по-добре да се махнат за година две от България..
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 21:04)
на български много е трудно да се преведе, но ще опитам "is sex dirty -only if it is properly done! ". сексът мръсно нещо ли е? - само, когато е извършен по правилата.. (това е превод, който предлагам)
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 21:01)
току-що, понеже пуснах линк в моя фб профил на този артикъл, един френд попита: "а какви ли са сексуалните им фантазии?"..аз му казах, че те са емпирическото доказателство на оня Уди Алънов dictum :" is sex dirty -only if it is properly done! "
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 20:34)
След толквоа много Луна, Захажаева и Динко, най-после да видим едни нормални и позитивни хора. Да се поуспокои обществото...да се даде пример... да видим щастливи и успели хора с каузи!
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 20:29)
Гала, къде скри Дебора!Щеше да е цено и конно да пуснеш Дебора...както правят в толк шоутатта..на съседния стол - Дебора.
P
popfolkdevotee (2017/11/30 / 20:25)
Направи ли впечатление само колко са човешки> Толкова са човешки! И аз искам да имам като тяхната любов - скромна, човешка..дори си представям трапезата им..с българският вкусен розов домат..ех, толквоа е човешко! млади, красиви и успели йюхора..само мога да им завиждам..Образец! пример за нравственост и български конни ценности!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.