Следва

ПреLUSTителки в кухнята: Глория Петкова & Miele

Плевнелиев и Деси Банова: Не искаме да крием любовта си!

Бившият президент и синоптичката дадоха първото си общо интервю.

Celebrities преди 6 години

По пример на прясно сгодените принц Хари и Меган Маркъл, Росен Плевнелиев и Деси Банова седнаха хванати за ръка на диванчето в студиото на предаването "На кафе".

Екс главата на България и възлюбената му споделиха, че нямат никакво желание да крият любовта си, но им е много трудно с цялото внимание, което предизвика връзката им.

"Папараци дебнат пред дома ни, преследват Деси. Не искаме да парадираме с известността си и не искаме по никакъв начин да крием нашата любов. Молим, обаче, за лично пространство", заяви Плевнелиев.

Любопитното е, че Росен и Банова са заедно от малко повече от три месеца и при събирането си моментално официално уведомили бившите си половинки, за да е "всичко коректно", както самите те се изразиха.

Оказва се, че първите искри между двамата пламнали по време на наградите на Фондация "Стоян Камбарев", когато Плевнелиев разговарял на дълго и широко с Деси Банова и... майка й!

"Страшно честен, искрен, с неподправена позитивна енергия, невероятно интелигентен, притежава голяма топлота и огромно сърце. Невероятно грижовен баща", описва емоциите си към екс президента Деси Банова.

А на свой ред той отвърна: "Много добра, добронамерена, отворена към всеки, подава ръка към всеки. Тя дори не знае да пази личното си пространство. Раздава се денонощно. Деси е много добра и разумна майка."

Припомняме, че в средата на този месец Росен Плевнелиев официално, в ефир, призна, че има връзка с водещата на "Времето" Деси Банова. В първото им общо интервю блондинката разкри, че любимият й й дава изключително ценни съвети по темата за климатичните промени!


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.