Следва

ПреLUSTителки в кухнята: Глория Петкова&Miele Епизод 2

ПреLUSTителки в кухнята: Глория Петкова & Miele

Както неведнъж сме казвали Глория е момиче, което с удоволствие бихме сравнили с произведение на изкуството!

Food преди 6 години

Тя е многолика, нежна и безкрайно талантлива! Пленителна актриса, която в последните седмици гледаме във филма "Безкрайната градина", а днес ни е на гости в изящната също като нея кухня на Miele в Miele Experience Center, в която готви за нас, и вас преLUSTителното "Телешко с вино и шалот".



Прелъстени моментално и безгрижно от самата идея за комбинирани ТЕЗИ продукти в тази КУХНЯ, излагаме списъка от необходимости: 

* 8 глави шалот
* 2 стека без кост (телешки)
* Черен пипер и балсамов оцет
* Червено вино
* Телешки бульон







От своя страна, магнетичните Miele "поръсват" с безценни подправки по ред:

*Индукционен плот Miele - плот за вграждане КМ 6304 с таймер за всяка зона, Boost функция за изключително бързо загряване. Разпознаване размера на съда. Conactivity /безжична връзка между плот и абсорбатор/. Вграденият в кухненския плот таймер се настройва с едно движение и супер лесно, тотален Мастър шеф в асистенция.

*Островен абсорбатор Miele с рециркулация на въздуха и филтри от активен въглен DA 7006 Aura, с мощност 600 куб.м . Conactivity и индикация за почистване на филтрите плюс таймер.

*Хладилник за вграждане K 1901 Vi Master Cool с обем 557 литра, Master Fresh отделение, Led осветление, Dyna Cool система за равномерно разпределение на температурата.





Вкусното ухание на телешко с шалот сякаш излиза от монитора ни, което е знак да си запишем рецептата и да се насочим към супермаркета!





Етапността и детайлите са във видеото по-горе>>>, а следващото невероятно кулинарно преживяване, отличен подарък за всеки, идва с yummycooking кулинарен курс в дегустационната кухня на Miele.

Следващата седмица в Глория и Episode 2 идва сладкишът на красавицата. 


More Food