Следва

McQueen's Крокодайл

Misfit Army се завръща с UNISEX

Китайската, севернокорейската култура, политиката, порнографията и поп-фолкът.

Shopping преди 6 години

На пръв поглед фрапантно, но на втори много сладко.

„Абсолютният отговор 42“ на Дъглас Адамс е главният източник на вдъхновение за тази reborn колекция на underground модния лейбъл МisfitArmy.

 Misfit Army е българска бранд-платформа за нестандартни млади дизайнери, основана през 2013 година. Радва се на висока популярност сред младата публика, алтернативните общности и личности.



С над 15 колекции зад гърба си, марката вярва във високо качество и работата с български шивачи и технолози.

Силната обвързаност на бранда с каузи като: изграждане на увереност в подрастващите чрез създаване на чувство за общност помежду им, повдигане на дискусия за депресията и самоубийствата при младите българи, възприемането на женската голота в обществото, е успяла да привлече вярна, постоянна и активна публика.

Колекцията включва провокативни слогани, изписани на латиница като „iskam da umra“ (обвързан с повдигане на дискусия за депресията при младите хора), играе си с интерпретацията на поп-културни тенденции като пламъците на Thrasher и пазарските чанти IKEA.

Търсенето на удобство, универсалност и разнообразие се открива в двулицевите палта на марката, които могат да бъдат носени по осем различни начина и панталоните от плюш, обещаващи да са подходящи за всеки размер и фигура.

Виждаме части от колекцията върху млади български поп, рап и хип-хоп изпълнители като Dara, Divna и Ndoe.

Колекцията ще може да бъде закупена на 07.12.2017 от 4:20 pm на уебсайта на Misfit Army (www.misfitarmy.shop)

Ценовият диапазон на продуктите варира от 42 до 420 лв.

На самото събитие на Misfit Army присъстваха: Krisko, Dara, Divna, Dee, Ndoe, Kristo, Venci Venc’, Бориса Тютюнджиева, Александър Сано


 А, by the way всичките модни елементи изцяло са унисекс – да, включително и crop top-овете, стига някой да се осмели.

More Shopping