Следва

Търси се годеник: ПЕТ принца, за които все още може да се ОМЪЖИМ/ТЕ!

На масата на… Captain Cook с ReZZo

Live. Laugh. Spaghetti.

Food преди 6 години

Късният обяд винаги стои по-делови, дори когато нямаш работа. В Редакцията на View Sofia сме затрупани, та, общо взето, не ни остава време за нищо, а малките моменти, които имаме, крадем за вкусен обяд и сладка приказка, колкото и забързано да е ежедневието ни.

Една от многото ни срещи тази седмица беше с ReZZo. Открихме го наскоро. Той е нашият денонощен partner in crime. Както се казва, когато фактите говорят, и боговете мълчат. А както ние обичаме да казваме: никое място не пасва толкова добре на работно-фриволния mood, както Captain Cook. С ReZZo запазваме маса за двама, прозорец, гледка, мека светлина. 

В компанията, освен на себе си, се наслаждаваме и на компанията на чаша вино. Бялото е леко нетипично за сезона, но пък е в тотална хармония с тартара от октопод и краб. Освен това, комбото им подпомага прекрасно генерирането на идеи за последващи активности.

След като прехвърляме належащите теми, поемаме въздух и преминаваме към основното. ReZZo знае къде е най-добрата и популярна храна в града, както и най-доброто обслужване. Live cooking на паста в пармезанова купа и трюфел е highlight-a на деня. 

Резервация и... Рай. И то не какъв рай, а ReZZo Рай! И хапка не остава. Само любов в сърцата, генерирана еднакво майсторски и за любителите на месо, с поднесеното ни невероятно крехко телешко. Експлозия от вкусове, щастливи небца, нежна музика или просто още една страхотно прекарана вечер с Редакцията.

Часовете минават като наужким в този гурме рай, виното е просто фантастично, а сметката - винаги с отстъпка, дадена ни от ReZZo. Обожаваме го, щастливи сме и му благодарим! А вие?

More Food