Следва

Frozen

Щрак, fashion, на портрет: Чарлийз Терон

I'll tell you a secret...

All fashion преди 4 години

About диаманта, роден в Южна Африка, about актрисата, олицетворяваща женската елегантност и гламур.

За електричната и безупречната мадама, спечелила Оскар за най-добра женска роля в Monster. За изящно изиграната роля в една от най-епичните приказки на братя Грим - "Снежанка и ловецът", интерпретирана във филм с леки, в заглавието и самото действие на приказката, корекции.

Жената, отразяваща в четири реклами енигматичния мирис на иконичния парфюм J'adore на Dior и чаровната магьосница, обладала всички биещи сърца на тази малка, но сладка планета Земя.

Дами и господа, вашата, и нашата, Atomic Blonde - Чарлийз Терон, днес специално визирана през модното ни микроскопско око /удовлетворяващо общото мнение/ е поредната "жертва" на авторската ни фешън "хейт" критика.

Разчупваме модното огледало, рефлектиращо всички fashion mistakes на Терон в галерията горе>>> 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.