Следва

Петъчна доза секс: We want you, Руби Роуз

Петте любими парчета на Ива Тодорова

Тя самата казва за себе си, че е...

Celebrities преди 6 години

...различна и сложна. Изключително чувствителна, но се опитва да не го показва. Образована, подредена, с често сменящо се настроение.

Срещаме ви отново с Ива Тодорова, тотално харизматичното момиче, на което така и не откраднахме палтото (а харесахме така силно на предишната ни среща), но път за сметка на това си взехме ОЩЕ ВРЕМЕ!



Петъчно се пускаме по иглата на грамофонната плоча и се завъртаме в музикално приключение с петте любими парчета на Ива. От своя страна добавяме 6-то, ново и любимо - ОЩЕ ВРЕМЕ и добавяме малко backstage кадри от новото видео на Ива, което признаваме си, е убийствено! Дело на баща й Николай Тодоров, голям български аниматор.







А сега ето и парчетата: 

Fleetwood Mac
Тази песен ми я показа сестра ми когато бях сигурно на 13 и бях толкова впечатлена, че си казах, че задължително ще се науча да я свиря на китара. Научих се! Не беше лесно. Обожавам песента, това е най-великото изпълнение някога.



Formidable
За пръв път като чух тази версия на песента се разплаках. Толкова много емоция вложена само в 4 минути. Stromae си е гений и истински maestro. Formidable



Эндорфин
Аз съм голям почитател на руската музика и култура като цяло. По някаква причина тази песен ме вкарва в друго измерение, в което аз още от първия път се влюбих. А и има нещо много специално в цялото парче.... Няма такъв припев никъде другаде!



Океан Ельзы

Всеки път като слушам тази песен се разплаквам.... Прекалено много чувста. Имам усещането, че всеки тон просто идва при мен и ме прегръща силно-силно.



Roxanne
Историята защо обичам тази песен е много дълга. Беше след едно парти... А и от малка ми я пускат и тя просто ми е заседнала в главата. Всеки път ми доставя удоволствие да я слушам и навява много спомени.


А сега - Нашето любимо



 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.