Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За представителките на зодия Козирог тази седмица вещае обогатяване. Това ще стане чрез информация или контакти с хора от близо и далеч. Сега ще видите много повече перспективи, което ще разшири кръгозора ви. През периода новите запознанства ще са много емоционални, вълнуващи и непредсказуеми като развитие. Това важи и за романтичните тръпки.

Може да възникне напрежение в отношенията ви с жена, която не е от семейството ви. Възможно е тя да предизвика конфликт, свързан с важни за вас дела. Вероятно решението се крие в компромиса, който и двете страни ще трябва да направят.

Пригответе се за всяка една ситуация в професионален план…или поне опитайте. Никога няма да можете да предвидите всичко, но добрата подготовка е за предпочитане.

В понеделник и вторник всичко, за което можете да мислите, е работа. Разбира се, искате умът ви да е другаде, но имате важни ангажименти. Не забравяйте обаче и приятелите, роднините и любовния си живот. Колкото и да сте заети, отделете малко време и за това.

От сряда до петък ще се забавлявате и ще се освободите от негативната енергия. Обърнете внимание и на начина си на живот – не е здравословно да се преуморявате и да не си отдъхвате нито за миг.

През уикенда ще настъпи голяма промяна в живота ви.

Хороскоп

Още от Astro