Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През тази седмица за Водолеите предстоят особени събития. Може сами да се заблудите относно свои планове, които сте смятали като реални за постигане. Сега обаче ще стъпите здраво на земята и ще си дадете сметка, че не всичко, което на теория звучи добре, е възможно на практика.

Може да останете разочаровани от неизпълнени обещания, невярна или подвеждаща информация, злонамерени действия. Това е знак да отстраните някои хора от кръга си.
Добре е да знаете, че седмицата не вещае загуби, но ще преминете през някои изпитания, които си имат своя мисия в живота ви.

Ще бъдете отворени да научите нещо ново от хора, които живеят в други градове или държави. Някои от новите възможности за вас през тази седмица ще дойдат именно чрез такива контакти.

В началото на седмицата ще се свържете на интелектуално ниво с човек, с когото досега не сте мислели, че имате нещо общо. За сметка на това, някои хора от средата ви, без които не сте си представяли живота си, ще ви дадат повод за отделяне от тях.

От сряда до петък виждате, че светът е толкова голям и изпълнен с множество други светове, които откривате в лицата на интересни персони. Грабете с пълни шепи от подобни ползотворни взаимоотношения.

През уикенда може би е време да си купите билет за някоя дестинация, която все още не сте посетили…

Хороскоп

Още от Astro