Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За представителките на зодия Телец тази седмица вещае срещи и контакти, които ще бъдат определящи за финансовите и материалните им интереси. Може да купите или продадете нещо, да приключите с документ от имотен характер, да отдадете имот под наем...

През периода мнозина ще получат покана за събитие, за което ще трябва да изберете подходящ подарък. Избягвайте подаръци като пари или ваучери. Трябва да оставите нещо за спомен след себе си. Можете да изберете нещо много по-интересно и същевременно практично.

През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер, които ще бъдат свързани с лице, родено под знака на Риби, Рак или Скорпион.

В понеделник и вторник всичко се развива много по-бавно, отколкото очаквате. Но някой ще се появи като ваше вдъхновение, придавайки ви много положителна енергия. Вземете нещата във ваши ръце и ги задвижете.

От сряда до петък се чувствате по-уморени, но това не означава да спирате с действието. Давайте си необходимата почивка, но се опитвайте да не занемарявате нищо наложително.

През уикенда правилните хора ще ви напомнят, че винаги след дъжда идва слънцето.

Хороскоп

Още от Astro