Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица ще имате както своите ежедневни, така и нови, неочаквани ангажименти. Това обаче е нещо положително, тъй като тези задачи отварят много врати за вас.

Седмицата е подходяща за разговори и важни стъпки към бъдещето. Това важи както за работата, така и за личния семеен живот.

През периода може да изпитате разочарование от някого, което ще ви натъжи. Споделете с най-близките си хора за това и ще се почувствате по-добре.

Възможностите, които се отварят пред вас, са големи, късметът ви е неотлъчно до вас, а препятствията не са непреодолими. Зависи от вас какво ще направите и как ще действате.

В началото на седмицата дребните неорганизирани неща ще ви дразнят. Трябва да бъдете по-спокойни и да се съсредоточите върху най-важното. Останалото ще се нареди. Ако печката ви е развалена, съседът е неучтив или спалнята ви има нужда от пребоядисване – това са лесно решими въпроси и не трябва да ви измъчват.

От сряда до петък трябва да хвърлите сериозни мисли върху дадени решения. Сега е вашият шанс за нещо голямо.

През уикенда потърсете съвет, но по-скоро, за да утвърдите собствената си интуиция. Недейте да искате някой да ви каже кой е пътят. Вие го знаете, просто имате нужда от малко помощ, за да го видите по-ясно.

Хороскоп

Още от Astro