Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъва, то през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към разрешаването на финансови проблеми и плащания. Ще имате интуитивното усещане, че сега ситуацията ще бъде по-благоприятна за вас, особено ако това е свързано с някаква сделка, споразумение или договаряне.

Мнозина от Лъвиците ще имат голям късмет. Може да получите нова възможност за допълнителни доходи. През периода ще дискутирате действията и решенията си с приятели, колеги и специалисти в конкретната сфера: накратко – с хора, които са извън семейството ви. Добро развитие ще имат вашите романтични и приятелски взаимоотношения.

Споделяйте чувствата си в понеделник и вторник. Понякога искате да запазите всичко за себе си, но това невинаги е най-доброто решение. Споделянето е важно, а вие трябва да се научите на него.

От сряда до петък ще бъдете в състояние да погледнете на живота си по-отблизо и по-ясно. Това е началото на отлично развитие.

През уикенда е важно да се забавлявате, без да криете от света какво е това, което най-много искате. Това сте вие и нямате никакви маски.

Хороскоп

Още от Astro