Седмичен ХОРОСКОП - 04.12 - 10.12

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелеца, то през тази седмица ще преживеете събитие, свързано с момче или млад мъж, който е ваш роднина. Събитието може да е свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.

Периодът ще ви поднесе различни изненади. Всяка от тях ще е като врата към нещо ново, което се задава в живота ви през 2018 г.

Сега събитията може да предизвикат вземането на важно решение, като ще трябва да насочите енергията си и цялото си внимание към неговото изпълнение, независимо дали е лесно, или трудно за вас.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътувания и развитие на вашите контакти с хора от близо и далеч. Успехи ще имат тези от вас, които работят в сферата на търговията или са производители, чиито стоки се продават в различни градове и държави.

В началото на седмицата сте център на внимание. Хората ви обичат. Всичко, което трябва да направите, е просто да бъдете себе си и само това ще бъде достатъчно, за да получите признание.

От сряда до петък сте объркани, но скоро ще изясните ума си. Дайте си малко време. Съсредоточете се. Предстоят ви важни стъпки.

През уикенда поддържайте динамиката в живота си на пълни обороти. Застоят ви убива.

Хороскоп

Още от Astro