Следва

Джордж & Амал ПАК вдигат сватба

Алекс Раева избра Хайди Клум за празниците!

Водещата на X Factor заложи на стилен черен гащеризон от най-новата колекция на световноизвестния модел...

Celebrities преди 6 години

Хайди Клум се завръща отново в България по Коледните празници.  На днешната дата, 4 декември, световноизвестната блондинка пуска своята втора модна линия във всички 85 магазина Lidl в страната.

След изключително успешната дебютна колекция, която бе под надслов #LETSWOW, новата модна линия е под името #LETSCELEBRATE. Изборът на #LETSCELEBRATE (Да празнуваме) не е случаен. Новата лимитирана колекция с марката Esmara by Heidi Klum идва с най-празничния период от годината. Вдъхновена именно от духа на празника, световната звезда представя бляскава селекция от елегантни ежедневни дрехи и облекла, повлияни от водещите тенденции в модата. Независимо дали става въпрос за Коледно парти с колеги, вечеря със семейството или Новогодишно парти с приятели, колекцията включва най-важното за сезона и предлага бляскаво решение за всеки един повод. Така с дрехите на Хайди Клум всяка дама може да добави блясък в гардероба си за Коледа.

Първата родна знаменитост, доверила се колекцията е Алекс Раева. Чаровната певица и ТВ водеща бе първата, избрала модел от модната линия на Хайди Клум #LETSCELEBRATE, за която вече ви споменахме.

Изборът на Алекс Раева падна върху стилен гащеризон в любимия ѝ черен цвят. Изчистената женствена линия и хубавата и удобна кройка бяха сред другите причини, заради които певицата заложи на дреха с марката Esmara by Heidi Klum.

„Със сигурност ще го облека на някое от участията, които ми предстоят по празниците. Това е най-активният период и определено няма да почивам“, призна Алекс Раева, като сподели, че едва след това може да се замисли за нови екзотични дестинации и другата ѝ страст – гмуркането.

#LETSCELEBRATE е втората съвместна колекция между Хайди Клум и Lidl. Вдъхновена именно от духа на празника, тя включва селекция от елегантни ежедневни дрехи и бляскави облекла за наближаващите празници. Сред модните акценти са плюшени палта, стилни топове, рокли с пайети и секси поли, решени в топли зимни цветове и елегантни тъкани като кадифе, сатен, пайети и изкуствена кожа. Освен дрехи, линията ще предложи още и аксесоари и обувки.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.