Следва

Pre-Fall 2018: Missoni

Fashion battle: Извънгабаритност

Summer VS Winter

All fashion преди 6 години

Свидетели сме как в последните две-три седмици красивата ни София се трансформира в Антарктида.

Студ и мечти за топли модни прегръдки от новите ни покупки, полярно сияние и изящни oversize елементи. Специално подбрани и впуснати в пикантен фешън двубой между двама от редакторите ни, с една-единствен въпрос, Кой да спечели желания трон, чрез гласуване долу в анкетата, от вас, нашата уважаема фешън аудитория.

Скролнете и погледнете контрастните модни визии, индиректно провокиращи желание за безкрайни летни нощи по средата на снежната зима. 

Давид

Size, size, OVERSIZED

В това студено време, всички сме много привързани към комфорта и топлината, но от друга страна внимаваме да не прекалим с комфорта. Идва и въпросът, какво е шик за това студено време, а решението със сигурност са oversized дрехите. Задълбочени в света на обема, намираме това вълнено изкуство в розово. Силно показващ играта на текстури и нюанси, съвършено съчетан с екстра комфортен, но fashion анцунг в сиво. За добавяне доза креативност в комбото, перфектно откритие са токчетата с по-различен oversized силует, елегантно завършвайки зрителното скениране на целия look. В това настроение, така облечени, готови сме за всекидневния runway.
READY, STEADY, OVERSIZED and GO.

Токчета Victoria Beckham 1 144 лв. 
Анцуг
Y / Project 1 566 лв.
Чанта
Chanel 5 339 лв.
Пуловер
Writtenafterwards 1 093 лв.

 

Филип

Viva la vida exotica...

В днешния ни моден двубой ще ви разкажа приказка за една рокля-риза, елегантно облечена върху „несъвършено тяло“ в топлата пустиня на Африка - Сахара.

Памук-поплин + oversize кройка = на рокля с принт полка дот. Стегнете вашата талия с допълнителен аксесоарен елемент като колан/корсет или метално колие, в комбо с цялата нежност, която притежавате и разрушете всичките клишета и стереотипи about …

About всичко, Вие сте fashion killer на всичките модни тенденции и фешън парадигми.

Be yourself!

Ядрото на Сахара в студената зима намираме тук>>>

Анкета

Oversize

Кое предпочитате? 

More All fashion