Следва

X-mas Gift Guide: За НЕЯ

Pre-Fall 2018: Missoni

Типично есенна палтира с цветни акценти... симбиоза на masculine & feminine...

Runway преди 6 години

Анжела Мисони не само наследи великолепен моден архив - тя практически израстна с него.

"Имам много ясни спомени, откакто бях на 5, да речем, копчета с определени форми, или пък направени като акцент-гарнитура. Спомени за обувки от определена кожа за точна колекция", споделя тя за инспирацията за новата й колекция Pre-Fall.

"Инстинктивна е! Не ми беше нужно да разглеждам твърде много стари файлове, трябваше да следвам чувствителността и страстта си", допълва още Мисони.

Свободно променящият се дух е ясно изразен в тази колекция, която носи усещане за лекота и творческо забавление с палитрата, а и не само. Класическите дизайни на Missoni вече си имат градско настроение, а дългите трикотажни рокли с привкус на 70-те са "радват" на шарки и принтове.

Огромни сака, джогинг панталони с лога, удължени бомбъри, дълги плисирани поли, микро флорали, къдри, пайети... Романтичен и женствен вид - цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.