Следва

Forever together: Samsung Gear 360

Принц Уилям и Катрин ВЕЧЕ планират бебе #4

Кралското семейство се разширява все повече и повече.

Celebrities преди 6 години

Принц Уилям и Катрин са в очакване на третото си дете, но очевидно това не им пречи вече да планират още една рожба.

Клюките гласят, че кралският наследник и съпругата му говорят да имат повече четири деца, което автоматично значи херцогинята на Кеймбридж на повтори подвизите на кралица Елизабет II, която също роди 4-ри наследника.

"Всички вярват, че Кейт ще последва примера на кралицата и ще роди още едно дете на Уилям. Всички ще са на седмото небе от щастие и ще са напълно възхитени от нея. Силно вероятно е този пък кралската двойка да не чака децата им да имат поне 2-годишна разлика и четвъртото им дете да бъде заченато малко след като третото се появи на бял свят", издава сигурен източник от Двореца.

Очаква се Катрин, която винаги е искала голямо семейство, да дари с трети наследник принц Уилям през април идната година. За момента кралската двойка не е издала пола на бъдещото си дете.

Принц Уилям и Катрин се венчаха през 2011-та година, а две години по-късно, на 22-ри юли 2013, двойката се сдоби с първороден син. Второто им дете - принцеса Шарлот, проплака на 2-ри май 2015-та година.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.