WIN IT! My happy pill от Ботаник!
  •  

WIN IT! My happy pill от Ботаник!

X-mas Presents!

През изминалия месец разказахме за всички възможни билки за успокоениe - ашваганда, маточина, лавандула и къде ги откриваме, а именно в Бланд! Но, тъй като не ни е присъщо само да говорим и да дразним /просто не сме такива!/, ще ви направим Коледен подарък!

На 5 от вас - една празнична “Великолепната петорка”, ще раздадем по една опаковка Бланд и още нещо. Към подаръка - ПОДАРЪК - имуностимулатор Цегет+, също от Botanic. Защото навън е студено, а време в тия празнични седмици за боледуване няма...

Единственото, което трябва да направите е:

В коментар тук или под споделения пост в facebook разкрийте вашата тайна рецепта за поддържане на доброто настроение и имунната система през студените месеци. Чай, мед, любов, сериали, пазаруване, празнични подготовки, целувки, готвене и каквото още се сетите ще направи и нашите зимни дни заредени с приятна дружеска емоция.

Коментари: 5

P
prolet (2017/12/11 / 15:05)
И аз си имам тайна рецепта - чаша червено вино вечер и греяна ракийка през уикендите и това гарнирано със солидна порция ски .
B
Bobonita (2017/12/09 / 12:59)
Обичам зимата въпреки студа! За мен това е най- романтичният сезон. Поддържам доброто настроение с емоционални филми и приготвяне на коледни сладкиши с аромат на канела, карамфил и джинджифил. Що се отнася до имунната система- пия билков чай с мед, вземам витамини и имуностимуланти и редовно се разхождам сред природата.
Пух (2017/12/08 / 19:18)
През студените месеци нося топли дрехи, пия топли напитки, чета стоплящи душата книги и търся компанията на топли хора.
C
cookie88 (2017/12/08 / 17:42)
Игри с бебо, шопинг (онлайн); интересни книги; аз вместо чайове предпочитам енергийни напитки; Netflix and chill и разбира се, Viva Spotify:)
L
LatinoFiesta (2017/12/08 / 13:48)
Моята тайна рецепта за поддържане на доброто настроение и имунната система е портокалов фреш всяка сутрин, релаксираща музика на работното място, след това спорт, горещ душ с ароматна козметика и на финала- свещ в спалнята. А може би това не е финала... Е, вече рецептата ми не е тайна.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.